... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Pežot

Re: Vymena celneho skla

Pondelok, 7. Decembra 2009, 18:36

Allianz je snáď jediná schopná poisťovňa, čo som teda doteraz zažil :-k

Užívateľov profilový obrázok
alex_iS
Auto: E53 FL 3.0D
Kraj: Trnavský

Utorok, 8. Decembra 2009, 14:10

mirec napísal:
Takze len pre uplnost dodam, ako som dopadol s tym sklom. Vymenene za 300 eur po zlave pre alianz. Cena na komplet- praca, material, sklo, ramik okolo okna. Sklo pilkington. Do alianzu som priniesol fakturu za vymenu skla a na druhy den mi volal likvidator, ze mi posiela peniaze. Preplatili mi plnu sumu.

...tak to ma byt ! 8) :-({|=
E53 3.0D FL
E46 320d Touring - ex
E30 318iS - ex

Užívateľov profilový obrázok
johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Utorok, 8. Decembra 2009, 20:55

ja nemam zo ziadnou poistovnou dobre skusenosti, teda zatial som riesil iba generali a allianz a u mna generali 0 bodov, allianz 1bod... ked im clovek nezavola tak maju na haku a nikto nic nerobi a az po telefonate sa ako tak rozbehnu... no clovek im musi kazdy den vyvolavat ako sa veci maju... a tie ich pobocky stoja za prd, clovek im tam donesie papiere nech to poslu a na centrale ani po dvoch tyzdnoch nevedia o akych papieroch je rec...vraj sa to scanuje a trva to a bla bla... [-(
no normalne ked si na to spomeniem mam nervy #-o
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Bikemann

Utorok, 8. Decembra 2009, 21:17

Pežot napísal:
Allianz je snáď jediná schopná poisťovňa, čo som teda doteraz zažil :-k

no ja som v alianzi, ale od januara budem v inej, takze aby som tusim este stihol dakoho odstavit ze mi kamienok od neho odletel, lebo mam tam dierku v skle a uz by som ho potreboval vymenit :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 206 neregistrovaných