... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Helldiver napísal:Ale blok z dvanastvalca by bol este lepsi:)))))
K2 napísal:no uz ked tak o MHD...pridam aj ja jeden....odchadzal som z USS elektrickou R1 prec do mesta...samozrejme ako to byva bitka v elektricke o miesta...ja som si sadolo par sekund sa ku mne postavila krasna mamička
o dva zastavky dalej sa pan sediaci predomnou otocil ku nej a vravi,, prepacte nevsmimol som si vas sadnite si mlada pani" a pani sa na neho pozrela a povedala ,,na vyhriate si nesadnem!!!". Vtedy som pozrel na chlapika a on zareval na ňu,,ta sadni na kokot ľadovému medveďovi". No pani moji polka elektricka v smiechu
![]()
![]()
palzo napísal:"Dievča s priateľom vojdú do baru. Pri rozhodovaní čo si majú objednať dievča tvrdí priateľovi, že predchádzajúci večer ochutnala nový, vynikající nápoj a že ho musí tiež ochutnať. Dievča si pre seba objedná víno a pre priateľa dva poháriky, pohár krémového likéru Bailey´s a pohár citrónovej šťavy. Potom mu vysvetľuje: ˝Musíš vypiť Bailey´sa udržať ho v ústach. Nato vypi citrónovú šťavu a tiež ju musíš udržať v ústach.˝ Chlapec na to hľadí veľmi skepticky, ale keď vidí ako je nadšená, rozhodne sa, že to tiež skúsi. Najskôr likér: príjemný pocit blaha, je sladký, smotanový, v ústach veľmi príjemný.
Okamžik O: Nasleduje citrónová šťáva.
Okamžik O + 0,1 sekundy: Krémový Bailey´s sa zrazí.
Okamžik O + 0,3 sekundy: Tvár mladíka dostáva farbu citónovej šťavy.
Okamžik O + 0,6 sekundy: Mladík váhá, či má zvracať alebo zmes prehltnúť.
Okamžik O + 1,5 sekundy: Dievča sa nakloní k priateľovi a pošepká mu do ucha:
A drink sa volá - „Pomsta za orál"