bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Prijede chlap z Ruska a hned se ho ptaji: "Hele vy tam prej mate az 60° mrazy?" Odveti: "To je blbost mame tam tak -24°C v loni byl nejvetsi mraz a to bylo -26°C." "Ale vzdyt ve zpravach furt ukazujou ty zasnezeny stromy..." "Jo ty myslis venku............."
E30 320i coupé (92kW) - ex E36 320i coupé (m52) - ex E46 328Ci - ex F30 335i
po slovensky: Som z východu. po anglicky: I am from exit.
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Nevedel som kam to dat, ale je tam spomenute BMW, TDI, a je to cele vtipne.. http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... sc&start=0 zacina to v spodnej polovici saylom, aneb naco je vobec benzinovy motor V12, ked to da aj R4 TDIcko.
podla mna je to jeho mensi brat littleB the second na littleB to ma malo gombikov, aj ked spotrebou sa to vyrovna nacipovanej 750i [nacipovanej na spotrebu samozrejme!]