... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
auto111 napísal:
No neviem Sheron som zacal pouzivat a urcite sa to nezmyje po dazdi - realna zivotnost Sheronu Rain Off su 3 tyzdne (menej nie - samozrejme zalezi ci to nanesies podla navodu).
Viem ze su aj kvalitne vyrobky vyssej ligy len pochybujem ze tie stoja 5 EUR (ako Rain Off).
auto111 napísal:Vdaka za link - len tento stoji 2x tolko (vratane postovneho) nez Sheron (ktory navyse dostat vsade).
Ale urcite si zapamatam a pomerne skoro nieco lepsie vyskusam.
Mas s tym konkretnym pripravkom skusenost (napr. ci ucinok toho pripravku z webu nemizne po pouziti vody z ostrekovacov a pod.) ?
K aplikacii Sheronu - ano treba sa do toho trochu viac opriet (aby neostali smuhy a pod.) ale nemozem suhlasit ze aplikacia je tak namahava ze sa to neoplati.
Kallon napísal:
mas na mysli tu mazlavu hlupost od Sheronu az po Turtle Wax? to su shity prvej triedy, okno mastne a dovtedy odpudzuje vodu. po dazdi sa to pekne zmyje a mastny efekt skoncil.
to skor vyskusajte nejake nano vecicky, nevydrzia sice deklarovanych 6 mesiacov, ale len 2-3 mesiace co je fajn
jararak napísal:chalani kebyze mate normalny vercajg tak aj rainoff je uzasny, netreba to lestit handrou z tricka (tie pouzivam na utieranie oleja z tycky), potrebujes chlpatu utierku z mikrovlakna (opet nie 5 za euro v tescu ale jedna 20x20cm za 5e z detailoveho obchodu). tie bodky ktore sa urobia kade tade sa daju nadherne rozlestit a este duplom je to pekne kolo okien, akurat to nesmiete robit na slnku, potom ste v <>
auto111 napísal:Kallon: v tej istej cene ?? Ved cena tych lepsich pripravkov (podla vsetkeho) zacina na 2-nasobku (ano viem ze tie pripravky vydrzia dlhsie len su proste drahsie).
Kallon napísal:
myslel som 3M, Wurth, Ma-Fra, MacBrite a spol.
velmi dobre viem, ze Dodo Juice, Meguiars, Nanolex, Sonus ci Auto Finesse stoja niekolkokrat viac ....
kubog napísal:Dnes auto tyzden v Lidli, kupil som sprej na gumy, nech s tym trochu napustim zimne a nejake utierky.
Chcel som kupit aspon 4 5l bandasky letnej zmesi, stala 99c, prisiel som tam o 13:00 a vsetko vypredane, to je v pici
futy napísal:Ja by som kúpil aspon tie tyčinky obalované v čokoláde, keď by som tam bolA ako sú na tom tie polykarbonáty svetiel po lídelovej kvapaline?
Igmaus napísal:
Ja som zvyknutý ostrekovať sklo tak že vypnem na chvíľu svetlá streknem na sklo a zapnem ichrobím to kvôli tomu, že väčšinou mám čisté auto a nechcem ho celé zasrať od ostrekovačov svetiel