... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
miraso napísal:Caute bol som si okuknut jednu 318ku E46, vsetko sa zdalo ok, len po jazde, ked sa len pootocilo viecko chladica, voda zacala vytekat..moze to byt naznak nejakej chyby? Ked sme otvorili viecko na peugeote po jazde len vysical vzduch a ziadna voda. nemoze sa jednat o zle tesnenie, alebo aj hlavu? Kolko by stala pripadna oprava?
Diky
Mulder5 napísal:
![]()
![]()
Ideš kupovať peugeota alebo bmw?????
shadowhand napísal:ste otvarali viecko pri teplom motore ?To je ako co ? neaky test ci sa obaris ci ne ?
miraso napísal:no bol som s automechanikmi, podla nich nesmie ta voda vytiect, len vysicat vzduch. Len ci sa stym niekto este nestretol alebo co...
Max-Max napísal:vodu treba otvarat pomalicky, nie prudko, a kludne pri nastartovanom motore.... ale aj vyrazenie von z expanzky nemusi byt este chyba, moze to byt iba zavzdusnene a neznamena to ziaden fatal error...
skor by som sa zameral na stav oleja, farbu oleja, emuzliu na vicku a podobne ked mas podorzrenie na tesnenie v prdeli. Na to ovsem tam boli mechanici co by sa v tom mali vyznat. Ked to nevie, nasrat mu do ruk.
shadowhand: tebe ked furt strieka voda ked otvoris vicko, tak to mas asi nieco na hovno
Max-Max napísal:no myslim ze napis je pre uplne tupych, ale ani na jednom mojom aute nemam problem otvorit okruh pri natocenom a teplom motore... samozrejme ze nie naraz ale pomalicky vypustit tlak.... a 2 barove vicko nie je pravidlo, mame aj 1,4 a 1,8.... ale stale tvrdim ze otvorit vicko pri teplom motore sa mzoe...dokonca je to dobry sposob na zistenie ci dakde netlaci vzduch bez rizika ze nieco niekde roztrhne.... je pravda ze hovorim o starsich modeloch, ale netyka sa to len bmw.