... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BMino napísal:kazda cesta, ktoru idem so svojim BMW je moja oblubena
snoo napísal:
toto si dobre vystihol![]()
BMino napísal:
mne to tak pride, neviem preco by som tu mal pisat miesta, kde porusujem skoro vsetky predpisy cestnej premavky
spec napísal:Matyson:Presne tak,proste sa len zobrat a ist sa previest..Cez leto planujem Route napoleon cez alpy,videl som teraz v Speede taky vylet viacerych aut a je to paradicka krasna priroda super cesty a BMW!
snoo napísal:
potom by bolo vhodne premenovat topic a dat tu navrh alebo nieco ako autotura. ktoru trasu vybrat s autom kde su najkrajsie miesta a pod. ok proti tomu nic nemam to je aj dobry napad ak tu niekd enapise kde na slovensku alebo v okolitych statoch je krasna priroda a kam sa oplati zobrat partiu ludi a vyrazit si na taku obhliadku, trasu za krasami prirody, to beriem, len treba spravne naformulovat nazov
snoo napísal:ale aj tak mi to pride trosku nepochopitelne tento topic. ved ak musim niekam ist a neostava mi nic ine tak tadial idem ci mam tu teraz pre blavaka opisovat, ze cesta do presova je moja najoblubenejsia po dialnici ked su tam iba 2 moznosti a ked mam dialnicnu tak radsej po dialnici lebo cez dedinky sa mi trepat nechce, ako vazne ked mi niekto vysvetli princip topicu zmenim nazor, ale inak..
Kraken napísal:
Ide o to že prídeš do garáže, naštartuješ auto a vpodstate nemáš cieľ, len ty a tvoje auto, len sa ideš povoziť a vrátiš sa naspäť do garáže. Žiadne presúvanie sa z bodu A do bodu B, iba z bodu A do bodu A. Neviem ako to vysvetliť. Proste užiť si jazdu a ísť kam sa ti zachce.
A trasa KE - PO je somarina, ja rád s bawom jazdím po kľukatých cestách, pri KE je super trasa na Jahodnú a potom ďalej až na Ružín.
matyson napísal:Je tu rec ked nemusis ist,ale ides si prevetrat hlavu len tak.Niekto ma proste svoju dobru trasu,ako u nas Pd. Rudno.neni dlha,ide to cez les.Relax na ceste vo svojom BMW.
spec napísal:Zdravim skusal som aj hladat ale nenasiel som temu kadial najradsej riadite svoje BMW.?
Tak ja zacnem Bytča,Makov až po Fridek Místek.Nadherna trasa
spider207 napísal:No kedze studujem v Brne (ale uz koncim, chvalabohu) tak moja oblubena trasa je ZA-Brno a s5najma v okoli buchlovskeho hradu je to super, take peknucke serepentinky :) doma v ZA si z casu na cas rad vybehnem napr na Stranik, ale v podstate mi je to jedno - idem kam ma srdce taha
najma ked idem sam a pustim si nejaku fajn hudbicku (ale nie nahlas, len tak aby dokreslovala atmosferu), tak to je parada, to fakt relaxujem..
p.s.: je mozne tento topic chapat ako navod kde maju chytat benga, ale nemyslim si, ze sa jazda neda uzit aj pri dodrziavani predpisov.. vid spominane buchlovske kopceky - tam stupne adrenalin aj pri 60ke, take su tam zakrutky