... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Re: Tuzing forum aka citanie na dlhe nudne vecery!

Streda, 6. Januára 2010, 08:57

=D> =D> pekna sranda =D>

len je skoda, ze par ludi tomu naozaj veri, tych treba oddelit od ostatnych normlanych jedincov... a auta otriast, vyvapkovat, az tie blbosti odpadnu a rozdat dochodcom
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

Maco594
Auto: E91, E30
Kraj: Žilinský

Streda, 6. Januára 2010, 10:32

"... vplyvom nedostatku výkonu sa kolesá pretáčajú na mieste... "

Tak táto veta to zabila :D

dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Streda, 6. Januára 2010, 10:35

Ja fakt neviem co si mam o tom mysliet ci to beru fakt vazne alebo si robia picu bo to co tam pisu je strasne..Take bludy som teda v zivote necital strasny kktizmus ](*,) ...
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

luky2208
Kraj: Prešovský

Streda, 6. Januára 2010, 10:53

Maco594 napísal:
"... vplyvom nedostatku výkonu sa kolesá pretáčajú na mieste... "

Tak táto veta to zabila :D

To dostalo aj mna :mrgreen: teraz som bol v pomykove či to zle napisal alebo to ozaj myslý važne. To asi znamená že na mojom aute sa preto nepretačajú kolesá lebo mam AŽ 66kw :mrgreen: :mrgreen: A chudatka LEN zo 150kw motorom su na tom velmi zle :lol:
PS:tato tema by mala byť extra označená lebo nema chybu =D>
NAJ hlášky : ----"Už ani nevím kde hledat auta na závodění. Každého dám."
----Audi RS6 Avant MTM bych řekl že je technologicky na úrovni Fabie RS, akorát že předražená a jezdí v nich samí soc. dem. politici a jiní vrazi a zloději.
----bmw sa zobuď. Si asi v živote nešoféroval poriadnu fabku v chipe! Baworáky zelenajú závisťou keď ich predbieham do kopca 140!
----Sou úplně vykulený co je předjelo za fáro, pak ještě přidám a v tu chvíli sou
v hajzlu, protože ta nafta jde do motoru pod hrozným tlakem a jak to čudí, tak vidí hovno
a nemaj šanci tu ztrátu dohnat.
----ráno jsem zase pojel nějaké tmavé velké bmv na sněhu mu to klouzalo , se dal za dva a jen čuměl skoro ten debil sjel do příkopu jak uhýbal
----
Naposledy upravil/-a luky2208 v Streda, 6. Januára 2010, 11:17, upravené celkom 1 krát.

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Streda, 6. Januára 2010, 11:08

som sa siel dostat z testu M6:D inak ako toto je konkurencia pre http://feministky.cz/ :lol: :lol:
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

Arnost
Auto: krhla kachle x2
Kraj: Trenčiansky

Streda, 6. Januára 2010, 11:53

"Fábije umí i krásně driftovat, na parkovišti tesca jsem neporazitelný "
kupujem RS a idem dávať dome M3-ky na babu :lol: :lol: :lol: :lol: ](*,)

paca

Streda, 6. Januára 2010, 12:30

Fabiator a Turbomotor mají vcelku smysl pro humor, to se musí nechat :D
Obrázok
e36 320i convertible

cobra11

Streda, 6. Januára 2010, 13:15

ty vola jako moje mama ma doma fabiu 1.4MPi!!
je to 8krat ciple, ma to cez 200koni!!!
nemozem sa uz dockat kedy mi maminka dovoli si pozicat jej fabiu O:) konecne si budem moct zajazdit v poriadnej nadupanej kare a nie v takom srote aky som si kupil ako je moja E34 535i :(
jako ta fabia, to je uplne ine, na tej sedacke sa sedi uplne krasne vysoko a vzdy ma znej tak zaujimavo boli chrbat, to bude asi ztoho masazneho programu co tam je, naka japonska masaz alebo neco take! jako vole na krizovatke som krat, dam tam jednicku, plny kotol a ked konecne opadne ten dym z prednych kolies ziadne auto uz nieje nadohlade, vseci to rovno vzdali!
jako vole uz sa tesim ked predam moje bmw na ktore som si nakradol a ako slusny clovek si kupim fabiu RS TDi!!!

hm no bolo to premna zaujimave citanie...akurat teraz po docitani mam zvyseny tlak, na tvary mi praskaju zily...
boze odpust tymto ludom, oni nevedia co robia! [-o<

atc
Kraj: Zahraničie

Streda, 6. Januára 2010, 14:00

Petooo napísal:
Bože chalani co Vám to nemyslí ?? :shock: Vsak si tam z tuzerov robia piču,všetko je to myslene ironicky...Ešte aj v tom názve TUZING,je Z červené,zvýraznené...Nálepky,ktoré pridajú 40ps a príhody,jak s drbnutou RSkou dal dole GTR,však to ani uuuplny pablb nemože mysliet vážne,bože ](*,) Skrátka si tam típkovia z dlhej chvíle robia uuplnu piču z tuzerov,sedlakov a pod. trulkov :wink:
Tak tak je to sranda a pekne sa tu par ludi nachytalo :lol: :lol: :lol: ,inak super stranka =D> .

mito
Auto: ex E46 328Ci

Streda, 6. Januára 2010, 14:03

dobra sranda :mrgreen: :mrgreen: ale s tou octaviou mali pravdu, fakt je to drzaak...akurat tak na napoj z mc donaldu :mrgreen:

compact
Auto: E60 530i LCI
Kraj: Trnavský

Streda, 6. Januára 2010, 14:17

tak chlapík s nickom turbomotor je riadny haluzák:)) to je jasné že si z nich robí len srandu.... najlepšie príspevky :D :D :D
tušim sa tam aj ja regnem :lol:

Zcela jasné - zatímcu trapná a nekvalitní napodobenina VW s názvem Audi A6 je na konci svých sil, ručičky Fabie RS svítí červeně - což naznačuje že vůz je teprve v zahřívacím módu, jakmile přejdou do odstínu závodní modři oznámí přechod na sportovní mód a nával výkonu, jež audi krutě pobije !

píše holke:
Nic jiného než Oktavii TDi neber. Alespoň pro začátek. Nejlépe 66kW verzi, lze snadno upravit na trojnásobek za použití jednoduchého čipu. Navíc vydrží věky. Pokud nemáš dost peněz a nemáš brigádu, pošli mi svou fotku na SZ a už něco vymyslíme - mám dost kontaktů i za mořem, můžeš být i hollywoodská hvězda - akorát mi musíš věřit a jít do všeho tvrdě hned od začátku ;)

matus22
Auto: e46 330D touring
Kraj: Trenčiansky

Streda, 6. Januára 2010, 14:38

compact napísal:
tak chlapík s nickom turbomotor je riadny haluzák:)) to je jasné že si z nich robí len srandu.... najlepšie príspevky :D :D :D
tušim sa tam aj ja regnem :lol:

Zcela jasné - zatímcu trapná a nekvalitní napodobenina VW s názvem Audi A6 je na konci svých sil, ručičky Fabie RS svítí červeně - což naznačuje že vůz je teprve v zahřívacím módu, jakmile přejdou do odstínu závodní modři oznámí přechod na sportovní mód a nával výkonu, jež audi krutě pobije !

píše holke:
Nic jiného než Oktavii TDi neber. Alespoň pro začátek. Nejlépe 66kW verzi, lze snadno upravit na trojnásobek za použití jednoduchého čipu. Navíc vydrží věky. Pokud nemáš dost peněz a nemáš brigádu, pošli mi svou fotku na SZ a už něco vymyslíme - mám dost kontaktů i za mořem, můžeš být i hollywoodská hvězda - akorát mi musíš věřit a jít do všeho tvrdě hned od začátku ;)

hej tento je asi najlepsi a ako prve ma dostalo:
Škoda Octavia 1.9TDi 66kW quadraturbo (čiplé na 280kW) Milotec powertuning kit II 3,6l/100km
BMW E46 330d r.v. 01 M57 touring pribehy-nasich-aut/drl-a-diagnostika-t70065.html
ex: BMW E36 318ti r.v. 96 M44 compact pribehy-nasich-aut/predane-koniec-pribehu-t10136.html

iste

Streda, 6. Januára 2010, 15:01

tak pome:D povinne sa tam kazdy prihlaste... ja budem mat akoze skoda skoda favorit turbo:D

iste

Streda, 6. Januára 2010, 15:07

uz som tam napisal :lol:

mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Streda, 6. Januára 2010, 15:47

chlapi z tohto citania som prisiel na to pome vsetci predat nase Bawa a kupme si skodovky boha nebudeme mat konkurencie podla tohto vsetkeho co sa tu pise :mrgreen:
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 214 neregistrovaných