... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Maco594 napísal:"... vplyvom nedostatku výkonu sa kolesá pretáčajú na mieste... "
Tak táto veta to zabila
Petooo napísal:Tak tak je to sranda a pekne sa tu par ludi nachytaloBože chalani co Vám to nemyslí ??Vsak si tam z tuzerov robia piču,všetko je to myslene ironicky...Ešte aj v tom názve TUZING,je Z červené,zvýraznené...Nálepky,ktoré pridajú 40ps a príhody,jak s drbnutou RSkou dal dole GTR,však to ani uuuplny pablb nemože mysliet vážne,bože
Skrátka si tam típkovia z dlhej chvíle robia uuplnu piču z tuzerov,sedlakov a pod. trulkov
compact napísal:tak chlapík s nickom turbomotor je riadny haluzák:)) to je jasné že si z nich robí len srandu.... najlepšie príspevky![]()
![]()
tušim sa tam aj ja regnem![]()
Zcela jasné - zatímcu trapná a nekvalitní napodobenina VW s názvem Audi A6 je na konci svých sil, ručičky Fabie RS svítí červeně - což naznačuje že vůz je teprve v zahřívacím módu, jakmile přejdou do odstínu závodní modři oznámí přechod na sportovní mód a nával výkonu, jež audi krutě pobije !
Nic jiného než Oktavii TDi neber. Alespoň pro začátek. Nejlépe 66kW verzi, lze snadno upravit na trojnásobek za použití jednoduchého čipu. Navíc vydrží věky. Pokud nemáš dost peněz a nemáš brigádu, pošli mi svou fotku na SZ a už něco vymyslíme - mám dost kontaktů i za mořem, můžeš být i hollywoodská hvězda - akorát mi musíš věřit a jít do všeho tvrdě hned od začátku