... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Re: TUNINGchip / preprogramovanie RJ

Piatok, 18. Februára 2011, 11:29

gusto napísal:
Hm, zaujimave, ze napriklad G-Power rovnako ako mnohi dalsi renomovani upravcovia pouzivaju tak ako my programovanie RJ a nikde ani zmienka o TUV, ale "no name" vyrobca boxov sa hrdi TUV...

Ako nie ze by som bol extra odbornik, alebo sa nebodaj isiel zastavat powerboxov, na tie nemam moc valnu mienku, ale ten priklad s tym TUVckom imho nie je az taky relevantny, pretoze afaik TUV sa v tomto pripade vztahuje na certifikaciu jednotlivych vyrobkov a G-power (a jemu podobny) skor riesia homologizaciu celeho auta po uprave, nez aby certifikovali jednotlive casti
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

Užívateľov profilový obrázok
gusto
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Piatok, 18. Februára 2011, 11:33

Lopo napísal:
Ako nie ze by som bol extra odbornik, alebo sa nebodaj isiel zastavat powerboxov, na tie nemam moc valnu mienku, ale ten priklad s tym TUVckom imho nie je az taky relevantny, pretoze afaik TUV sa v tomto pripade vztahuje na certifikaciu jednotlivych vyrobkov a G-power (a jemu podobny) skor riesia homologizaciu celeho auta po uprave, nez aby certifikovali jednotlive casti

Ale to neznamena, ze neupravuju RJ rovnako ako my, Dodo moze potvrdit.
Napokon, nejak musia spenazit ten mozgovy potencial vo firme, vyvojarov je tam viac nez mechanikov...

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 18. Februára 2011, 12:17

sak o to pokoj ze upravuju, ale chcel som tym povedat to, ze kedze robia potom homologizaciu celeho auta, tak je jasne ze sa na nejake TUV mozu vysrat :D to je ako by si BMW islo robit TUV na vlastne produkty :)
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 251 neregistrovaných