Casey napísal:no mam 36 ale myslim te svetla ktore ti ukazuju stav kilometrov te mi svietia iba polovicne horna cast a spodna nesvieti a raz svieti ale vecsinou nesvieti a ten volant mi vazne zavadia skusal som kadejako ale moc silou som to nechcel vyberat a skoda ze tam sa neda posuvat volanto mhore dolu by to bolo jednoduchsie
aha! ja mam nastavitelny volant a mal som ho uuuplne dole... tak potom ma napada iba odmontovat volant... zozadu vo volante (pokial mas airbag) su take dierky a v nich su torxy (hviezdicove sroby) tie treba dat dole a zhodit airbag. a potom tam uz vsetko uvidis... len pozor ked budes davat dolu volant aby si si nedal po papuli. (vlastna skusenost) a volant si uplne vyrovnaj aby ti potom nesiel do kriva :) mozno sa to zda nejako tazke, ale je to v celku jednoduche... praca na 20minut aj s pripravou... :) potom len vyberies pristrojovku vymenis ziarovecky, alebo len povyhynas kontakty a nasadis naspet :)
dasto: treba tiez dat dole pristrojovku a asi len vyhnut kontakty alebo kup aj novu ziarovecku.. neviem kolko stoji :)