... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Peped
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Re: su RFT predatelne?

Pondelok, 30. Novembra 2009, 23:14

Preco su tie runflaty take odcudzovane? A prečo to potom davaju?
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

Peter92
Autor témy
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Utorok, 1. Decembra 2009, 07:29

Peped napísal:
Preco su tie runflaty take odcudzovane? A prečo to potom davaju?

pretoze znizuju jazdne vlastnosti auta a su tvrde. Davaju ich preto lebo potom nepotrebujes rezervu, ale ked pichnes RFT sice s nou mozes dojazdit skoro vzdy az do ciela ale aj tak je lepsie raz pichnutu RFT radsej dat prec a kupit novu, a to je draha zalezitost
...mam pocit, ze budem jediny na fore s 335kou coskoro :evil:
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

barabas
Kraj: Žilinský

Utorok, 1. Decembra 2009, 07:39

Peter92 napísal:
pretoze znizuju jazdne vlastnosti auta a su tvrde. Davaju ich preto lebo potom nepotrebujes rezervu, ale ked pichnes RFT sice s nou mozes dojazdit skoro vzdy az do ciela ale aj tak je lepsie raz pichnutu RFT radsej dat prec a kupit novu, a to je draha zalezitost
...mam pocit, ze budem jediny na fore s 335kou coskoro :evil:

:DDD

stjr
Auto: Otec ma Feliciu
Kraj: Zahraničie

Streda, 2. Decembra 2009, 10:32

Peter92 napísal:
ja potrebujem xi kvoli zime...so zmatokolkou by som sa zabil, poznam sa :-&

...v zime sa mozno nezabijes, ale po zvysok roka sa s tym budes desne nudit...
Obrázok

Peter92
Autor témy

Streda, 2. Decembra 2009, 17:48

stjr napísal:

...v zime sa mozno nezabijes, ale po zvysok roka sa s tym budes desne nudit...

hmm neviem neodsudzoval by som az tak tu 4kolku, s vypnutou elektronikou sa da uzit si, e46 je zabava tak pevne verim ze bude aj e92
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Streda, 2. Decembra 2009, 18:25

mokra klzka cesta a 530xd nebola voci mne ani o trochu rychlejsia... so znamym sme sa trosku nahanali... no a na rovinke to uz bolo jasne;)

Peter92
Autor témy

Streda, 2. Decembra 2009, 20:56

Martin46 napísal:
mokra klzka cesta a 530xd nebola voci mne ani o trochu rychlejsia... so znamym sme sa trosku nahanali... no a na rovinke to uz bolo jasne;)

a co v zime? nemavas problemy? pripadne problem do kopca na zasnezenych cestach? bo ako moja e46 xdrive na snehu drzi jak rit na serbly...MLo sa smykalo po lade a ja som zastal na mieste(z kopca!)

Duffy

Streda, 2. Decembra 2009, 21:56

Peter92 napísal:
a co v zime? nemavas problemy? pripadne problem do kopca na zasnezenych cestach? bo ako moja e46 xdrive na snehu drzi jak rit na serbly...MLo sa smykalo po lade a ja som zastal na mieste(z kopca!)

s 580Nm rwd som nemal problem. dnes s elektronikou na normalnych cestach problem mat nemozes ak mas aspon trocha rozumu a citu. xd je zbytocnych 100kg ktore stale so sebou vlacis. samozrejme su aj vynimky

chefino
Auto: E60 530xd LCI

Štvrtok, 3. Decembra 2009, 00:24

Duffy napísal:

s 580Nm rwd som nemal problem. dnes s elektronikou na normalnych cestach problem mat nemozes ak mas aspon trocha rozumu a citu. xd je zbytocnych 100kg ktore stale so sebou vlacis. samozrejme su aj vynimky

Ja detto. Celú minulú zimu som jazdil s 460 Nm na zadku a bezproblémov. Vyšantenie sa na parkovisku s DSC OFF je k nezaplateniu [-( :twisted: Behal som s tým po dedinách, po Alpách aj po BA, kde neraz prekvapení cestári nešli snehu naproti, tak boli zaskočení... :-k

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných