... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Maco napísal:#ibaiksdrajfjeauto
cptObvious napísal:...pred pol hodkou niekto kto si kupil od Doda tu 335D.
Vdaka za sprijemnenie nudnej dazdivej cesty medzi Jatovom a Tvrdosovcami.
Trosku ta smykalo, ci?![]()
BTW. Mas vykuchane dpf? Pri plnom knedliku hodne smrdelo.
RudyJames napísal:To som bol ja, ak si bol ta F31, co sla potom na stanicu? Mal som cez dedinu na tempomate 60 a vidim ako sa blizia angel eyes, tak som po dedine chcel pozriet, kto to.
Ano, vobec to nema trakciu tie zimme 225 na mokrej ceste a to som nedaval plny, ale postupne zrychloval po zakrute za koncom dediny, az nad 100 sa trochu chytilo, no to som uz nechcel ist velmi, 2x ma namerali este na E39, raz pred Jatovom (124), raz pred Tvrdosovcami (120) a toto auto nemusia poznat, uz chodievam pomaly a na spotrebu (1006km dojazd na 335d a podobne uchylky skusam).
Neviem, ja mam to auto mesiac a okrem zabezpecenia a servisu som nic neriesil.
Easa napísal:Ak sa nemylim tak ide o 530I povodne z Humenneho ktoru som chcel pred rokom aj daco kupit , vtedy visela na bazari za 7.5 tisic
EBOLA napísal:Nedostal si od nich daku vernostnu karticku? daka 10-15% zlava by bodla, to by som prekrocenie o 24km mal za 8,5-9e
EBOLA napísal:Pri merkury markete na zapade ked tam bola este 60tka tak ma lapli zabky ze idem 82 (som sa zarozpraval s kolegom) prisiel ku mne ja v maskacoch, reku za desat ja ze ok, pokecali sme o aute, popriali sme si pekny den a vysmiaty som siel domov. Jedina nevyhoda, ze som sa tam chvilku zdrzal. Takze nie vsetci su kkti, dokonca by som povedal, ze maloktori. ale zase na curaka narazit......
cptObvious napísal:dajte si tempomat na 105 a ja vas budem ignorovat"