To nie, ale po cca 15 minútach som išiel späť a merali tam!!! Inak teraz som čítal na TVNoviny sk že niekoho s rakúskou značkou zastavili a išiel 200kmh...aj tento mal rakúsku značku...
Ešte, že späť som išiel normálne, nikto ma už neprovokoval, hlavne teraz, keď som to dal pred pár dňami načipovať
asi hodinku dozadu na d1 sme sa pozdravili so striebornou e46 (tusim tour) asi rk znacky
jediny z asi 20 bmw ktore som dnes stretol
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Toto asi nebude klubak, ale nedalo mi to, E60 na plechacoch sa len tak nevidi... sorry za kvalitu foto, cvakol som to rano rozospaty mobilom cez okno...
včera poobede jkk pri danubii, auto štýlovo obuté na rondeloch + st.68 potom pekná e38 na st.37 na wapke na slovnafte wolkrova, ale mala cz značky takže asi to nebol klubák
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
vizgirligi ja som ju videl už x krát stáť poblízku polusu je to doggova priateľka
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."