Veď to máš pravdu. Len ide o to že niekto sa spamätá keď už je neskoro a niet odtiaľ úniku. Teda rýchlo spraviť STK a dúfať že si nikto nič nevšimne. Však mám par známych čo meškali dva mesiace s STK a nedošiel im zatiaľ žiaden pozdrav z DI.
Mali sme doma nové auto nemenovanej značky a po troch rokoch aj 9 mesiacoch zavolali z autorizovanej predajne kde bolo auto kupované aby sa auto podrobilo Technickej a Emisnej kontrole. Milé od nich nie??:)
neviem ci si nepostrehol fakt ze auto prakticky stalo polroka niekde v servise kedze som bola dlho v zahranici. Ked som sa dozvedela že to auto tak skoro OK nebude a STK sa nestihla už bolo na odhlasenie neskoro a platit za odtahovku dalsie peniaze len na to aby som im doviezla vycuchane auto bez motora platit ozaj nemienim ale tak či tak keby sa auto odhlasilo stoji ma to nemale peniaze zakon vobec nemysli na situaciu kedy v dobe konca platnosti STK je auto docasne nepojazdne .... alebo sa servisuje a je nerealne s nim na STK ist lebo aj 1dnove omeskanie uz caka rovnaka pokuta ako hrozi mne ... čitala som si na nete o tom dost a vzdy ak niekomu prisiel pozdrav s pokutou tak auto jazdilo bez stk moje nejazdilo ale bohužial stalo na jednom mieste... uvidime ci pride alebo nepride pozdrav
stačí 1 deň pred koncom platnosti TK/EK zbehnúť na DI a dočasne odhlásiť, stojí to pár €, žiadne veľké peniaze,
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
mne pokuta neprišla myslim si že aj vdaka tomu že auto nebolo nikde " odsledovane " to auto bez stk neprešlo ani meter ... o tyžden bude ready a hned ide na stk a potom už iba čakať či pride papierik alebo nepride ... a pri docasnom odhlasení auto pritomne nemusi byť ale ja som nebola na slovensku takže cela zamotana situacia .. ved uvidime ako to dopadne
Na SK sa nachádzajú desaťtisíce áut bez STK a EK ku dnešnému dňu, prečo by hľadali práve autá, ktoré STK a EK majú, len ju prešvihli medzi lehotami o pár dní? Systém to tak vyhľadáva.