... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
tito_mt
Auto: e36 318 tds compact
Kraj: Žilinský

Re: Spoveď zlodeja aut (ak to tu je vymazať)

Piatok, 9. Apríla 2010, 22:59

Ľuboš PP napísal:
:shock: Kokos..trošku sa vyznal.... :-#
Zase bude ťažká noc :mrgreen: Keby som tak vedel, čo musím urobiť s autom, aby mi ho neukradli :?:
Aj keď si myslím, že ho mám dobre zabezpečené, tak pozeram, že Martin by si vedel poradiť :mrgreen:
NEMAZAŤ

zeder + defend, a dost kvalitny alarm(origo ti prelomi hned). Ked zamknes nadialku pre istotu skontroluj klucku ci mas zamknute....
e30 325i - ex, e30 325i M52 - ex, hyundai accent - ex, e36 320i coupe - ex, e46 320d touring FL - ex, e36 318 TDS compact - ex, honda civic - docasne presuvadlo nakolko BMW ostava v mojom srdci

Užívateľov profilový obrázok
turtlak69
Auto: e46 - 330Ci
Kraj: Bratislavský

Re: Spoveď zlodeja aut (ak to tu je vymazať)

Sobota, 10. Apríla 2010, 00:56

ked alarm, tak jedine nejaky svoj vlastnorucne vyrobeny + zeder.

tiez si vela ludi dava do aut tajne spinace. casom si tiez dam do auta spinac, ktory odpoji riadiacu jednotku. staci ho ulozit na nejake miesto, kde ho nebude vidno a bude k nemu zaroven pristup. pochybujem, ze v noci by niekto zacal svietit do auta a hladat ci tam nahodou nie je nejaky spinac (hlavne ked moze byt spusteny dialkovo). taketo riesenie je velmi lacne a zaroven si myslim, ze aj efektivne a efektivnejsie ako original alarmy, kedze nikto nevie co dany spinac robi a kde je.
hyundai lantra 1.8 GLS
e34 520i
e39 528i

e46 330Ci

pribehy-nasich-aut/topic-t37644.html

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných