... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
wino
Kraj: Bratislavský

Re: Predam E36 Coupe 325i 94'

Piatok, 12. Februára 2010, 11:11

johnyfly1 napísal:
mas dobre taku spotrebu ... ja chodim len po meste par km do prace je tam jedna rovinka inac same krizovatky a spotreba aj 13-14l...a to mam 1,6tku :D teraz som bol par krat mimomesto a spotreba 11,1l heh

akoze to spotreba sa hodi mozno tak na 540i :shock:

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Re: Spotreba

Piatok, 12. Februára 2010, 13:52

ludia fakt si myslite ze ten motor bezi zadarmo ked stojite na svetlach alebo
sa pohynate a brzdite stale v kolone ?
ved len studeny start a prvy kilometer stoji tolko ako 5 km jazda so zohriatym motorom.

skuste 740iA na dochadzanie do roboty cez mesto po semaforoch a 4x denne studeny start a 4 km cesta,
ci sa dostanete pod 20 litrov, ja som sa nedostal..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Piatok, 12. Februára 2010, 14:29

hehe uz to je v pokeci? :mrgreen: nemyslim si ze mam daco pokazene....mozno ale tak vsetko ide ako ma...ja jazdim do prace ani nie 5km rucicku teploty mam stale v modrom policku...je tam asi kilometer rovinky a kedze to je studene tak pod 8litrov mi ani neukaze :roll: dalej su len krizovatky takze ta spotreba rastie :roll:
ved vyrobca udava na compacte 1,6 spotrebu v meste 10,9l/100km...dnes som bol v ostrave a cesta je vascinou v obciach zopar krizovatiek a este dve asi 20km rovinky ekonomer na tych rovinkach ukazoval 5-6l pri 110km...boli aj kolony a celkova spotreba vysla 6,2l/100km co si myslim ze je v pohode :-"
ved ked sa rozbieham tak na jednotke a dvojke sa mi ani rucicka neukaze co je stale za 30l/100km az pri 3jke sa ukaze :mrgreen:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

krejzi
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 12. Februára 2010, 14:34

johnyfly1 napísal:
mas dobre taku spotrebu ... ja chodim len po meste par km do prace je tam jedna rovinka inac same krizovatky a spotreba aj 13-14l...a to mam 1,6tku :D teraz som bol par krat mimomesto a spotreba 11,1l heh

som podobny pripad :)
kazdy rozprava ze po meste jazdi na 10 litri 24 valci za 5l/100km a ja sa nedjem v meste dostat pod 12 :/ na 318i.

Milosss
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 12. Februára 2010, 14:37

A vela ludi nevie rozlisit pojem Mesto a Mesto. Niekdo ma mesto s par tisic obyvatelmi, jedna krizovatka, same rovinky, jedne alebo dva kruhace, a spotrebu do 10l,aj na 2,5ke niekdo ma mesto s kopcami krizovatkami zapchami a zrzau je problem aj s 1,6kou sa dostat pod 10. Preto to treba rozlisovat.
Nur Original ist Legal.

Bikemann

Piatok, 12. Februára 2010, 15:29

Milosss napísal:
A vela ludi nevie rozlisit pojem Mesto a Mesto. Niekdo ma mesto s par tisic obyvatelmi, jedna krizovatka, same rovinky, jedne alebo dva kruhace, a spotrebu do 10l,aj na 2,5ke niekdo ma mesto s kopcami krizovatkami zapchami a zrzau je problem aj s 1,6kou sa dostat pod 10. Preto to treba rozlisovat.

hej hej, neni mesto ako mesto.. ja mam v meste spotebu podstatne mensiu ako mimo mesta.. lebo v BA jazdim prevazne len v noci, cize stale 50tkou, 60tkou bez semaforov na 6-7litrov :) mimo mesta to prudko stupa :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 232 neregistrovaných