... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:ehm...10 sekund hladania![]()
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
Ta 5ta zhora je dokonca klubova.
buy-10 napísal:a to jak tam vkladal tie udaje?
buy-10 napísal:a to jak tam vkladal tie udaje?
bruno75 napísal:
neviem, kam tvoja otazka smeruje, ale ano, zaregistrujes sa a pises...
to auto, na ktore odkazuje voMacK je nahodou moje a pokial ide o rozdiely v spotrebe je to realna spotreba vypocitavana podla tankovania, ked je vyssia je vacsi podiel jazd v meste, ked je nizsia mal som viac ciest mimo mesto, resp. cisto po dialnici
pokial s tym jazdim iba v meste spotreba sa splha pomaly na 10 a vyssie
okresky +/- 10% nad MPR sa daju cca za 6,9-7,5
no a ked som isiel cez cele Rakusko (Bischofshofen-Berg) stale po dialnici 140-145, v BA som mal 7,0
ked na obchvate v BA (z Mlynskej na Piesky) dodrziavam rychlost a obchvat nie je velmi plny tak tam mam 6,7
ak by som s tym jazdil ako dochodca (co zasadne nerobim), tak verim tomu, ze by som to dialnici stiahol na 6,3-6,5
nepisal si, ci mas LCI a aky mas presne vykon (170/173 kW)
buy-10 napísal:sorac ja mam 2006 cize pred LCI, 170kw... 6,9-7,5? to tie LCI su niako ina sprevodovane alebo co?to ja nemam sancu dat na taku spotrebu, jedine ked idem ten tiptronic co ako sa to vola, lebo ten moj automat stale radi nad 2tis otacok 2-2100 otacok, neviem ci to je chyba alebo to ja tak na picu chodim, alebo neviem jazdit na automate... 7,5l som mal naposledy ked sme auto doniesly z DE, a vtedy ked som to vynuloval tak mam stale 9-9,2... 95% jazdim mesto... teraz pojdem cca 1000km na sluzobku tak som zvedaf ze aka bude spotreba... diky bruno
[
voMacK napísal:
Tam je pes zakopany. Inak kupovat do mesta 3.0d -
ViktorDDD napísal:s XD 95% mesto tak tých 9,2 je ešte celkom dobrá spotreba