... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: Spoľahliví kupujúci, aneb špekulanti a zlodeji...

Nedeľa, 20. Februára 2011, 00:37

jankode napísal:
Najnovšia skúsenosť s kupujúcim, aj ked nie ne BMW ale na koncernové auto. Mám seriozny záujem a Vaše auto sa mi pozdáva. Prišiel by som v stredu. Ok. Nikomu ho neponukajte, poslal som mu asi 30 fotiek, ja ho beriem. Streda ráno, volá mi. Prídem okolo 14,00 h. dobre. Okolo 10tej doobeda, prídem určite okolo 14,00 h. Super, ukončím trening, letím domov pánkovi umyjem auto, aj ked bolo okolo 0 st. jebkal som sa s tým vyše hod. a pol, kedže umývam a auto čistím ručne + auto suším /garáž/ Unavený ako pes vyleziem hore, 14,00 h. nič, 14,15 viete čo ja som si to rozmyslel tak sorry. Skoro ma jeblo. Ja som celý doobedný program vrátane roboty prispôsobil pánkovi a toto bola jeho seriozna odpoveď. Tak som mal asi tlak 200/300. To som vôbec nepochopil načo mi vyvolával ešte cez deň ako dement. A o ostatných kupujúcich tiež radšej pomlčím, lebo človek sa snaží seriozne auto predať, a každý 1 a pol dement príde a chce hned zlavu, potom na splátky a najlepšie auto za 5000 ....aj ked hodnota je niekde inde...To že Ty máš auto bez investícii a všetko doložené to ako keby ani nehralo rolu. Tak potom každému vravím, chod si do AAAčka a tam si kúp také isté a teš sa z toho...Fakt až rozum sa mi zastavuje nad touto dobou...

Chyba je to tvoja, zapamataj si, nie ty sa mas prisposobit kupujucemu, ale on tebe a tvojmu casu.

jankode
Kraj: Bratislavský

Utorok, 22. Februára 2011, 09:10

Máš pravdu airbone, chyba je u mňa, lebo som chcel byť seriozny pri predaji a bol som vychovávaný asi iným metrom ako je dnešná doba, a hanbil by som sa ako pes niekomu predať rozhegané a zasraté auto, však to je aj moja vizitka o mne...ale to som asi ja... 8)

Marty-N
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61
Kraj: Bratislavský

Utorok, 22. Februára 2011, 16:39

--tato tema beztak nikam nepovedie...doba je už raz taka,každy chce co najlepšie predat,a zasa naopak,každy kupujuci chce čo najlepšie kupit...a zasa je jasne že ked budem niečo predavat,automaticky dam radšej vyžšiu cenu,lebo viem že každy zaujemca ma bude chciet stiehnuť..robí to tak večšina pradavajucich...
..a tak ako tu už bolo spomenute,je tažke niekoho označit ako špekulanta či nejako podobne,a pokial sa sem maju pisat mena len kvoli tomu že ten,či onen nekupil to moje ale ine,je dost po uroveň!!!...
BMW E39
Obrázok

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 23. Februára 2011, 00:28

jankode napísal:
Máš pravdu airbone, chyba je u mňa, lebo som chcel byť seriozny pri predaji a bol som vychovávaný asi iným metrom ako je dnešná doba, a hanbil by som sa ako pes niekomu predať rozhegané a zasraté auto, však to je aj moja vizitka o mne...ale to som asi ja... 8)

Hej, ale vies ako to dnes chodi - za dobrotu na zobrotu.
Hlupemu slovakovi najlepsie predas stocene a rozdrbane auto, akonahle je tvoje auto v dobrom stave, nik ho nebude chciet. Radsej pojde do bazaru a kupi stocenu sunku rozheganu, hlavne nech ma na tachometri co najmenej km.
Ja ked som predaval auto tak tiez chodili vselijaki magorkovia. Asi traja sa boli povozit, pochvalovali si ale nikdy viac sa neozvali. Jeden bol extremny blbec, vozil sa pol hodiny na aute po bratislave a ze sa mu paci, ale ze vraj tam citil dym z cigarety (asi tri dni predtym som si v aute zapalil pri otvorenom okne v zacpe), ale ze ho aj tak chce ale mal podmienku ze ked pojdem z BA na vychod, vraj sa musim zastavit za nejakym jeho znamym mechanikom v nejakej dedine pri trencine, ze chce sa na auto pozriet a dvihnut ho na zdvihak. Hovorim mu, pocuj tu trtko, ja nebudem s rocnym deckom v aute hladat pri trencine nejaku diery kde ma bude niekto dvihat na zdvihak v nejakej sope. Tak som mu povedal nech pali do pice a bolo to vybavene, nakoniec auto kupil iny clovek z tohto fora a myslim ze je s nim velmi spokojny.

Tak to uz na slovensku chodi, slovak je velmi tazky zakaznik a to nie len co sa tyka aut. Vela ludi hned ked vola, nepytaju sa na auto alebo predmet predaja, na stav, zeby ho chceli vidiet, ale prva otazka je o cene, ci sa da nieco spustit, bez toho aby sa spytali na cokolvek ine ohladne auta, alebo stavu auta..........

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 239 neregistrovaných