... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Re: SHELL TRNAVA UMYVARKA -DOJEBANIE LAKU

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 15:20

nechapal som z coho mam take skrabance po kufri ako ty na dverach. Som myslel ze macky sa mi prechadzaju po kufri. :mrgreen:
Kupil som cierny turtlewax, tie skrabanceky zmiznu na 2 mesiace.

Niekto mi hovoril, ze na tieto schwarzmetalic davali este ciru vrstvu. A tie skrabanceky sa zvyraznuju na tej cirej vrstve. Vraj...

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 15:31

Vedici pumpy hovoril,že neexistuje aby toto urobila umyvarka......tak som kokot ja alebo on..... #-o #-o :shock:
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

MateX3

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 15:36

ja som bol mesiac na*ebany a nevedel som zistit pricinu. Potom som si povedal, ze rozliate mlieko, i tak sa ten lak casom do*ebe lebo je cierny. Btw. neviem ci moze mat suvis :mrgreen: ale najblizsia umyvarka, kde som chodil umyvat je tiez Shellka na sidl. 3 v PO. A asi aj kolega, lebo byva tiez blizko. :mrgreen:

MateX3

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 15:39

veduci moze tvrdit co chce ale on asi neni akreditovany znalec, ked ti daju plnu nadrz a ruksak tak je to celkom spoko. A na lak havarijka alebo to odniest nejakemu profikovi.

Ja som zil v tom, ze ti zdevastovali lak do zakladu hromadne.

Simpson
Kraj: Košický

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 18:40

este by som si do nadrze dal nejaku hadicku a pripojil aspon do 50litroveho kanistru v kufri, nech je v tej "plnej nadrzi" co najviac :mrgreen: :mrgreen:

Solty
Auto: mhd
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 8. Októbra 2012, 08:17

Pozrel som si fotky a poviem ti svoj subjektívny názor, tá 5 fotka od hora pokiaľ by som bol znalec a nezavoláš ma hneď po tom ako si oputil kefy z umyvárky tak ti neuverím.
Proste tá ryha je krivá a dosť hlboká, ostatné su priame a menšie.

po_e87
Auto: E87 LCI montego blue

Pondelok, 8. Októbra 2012, 09:03

riesenie je jedine brusenie laku ... profi detailer. Tieto srabance sa daju jednoducho odstanit ako napr. u uznavaneho detailera kde mu nosia auta z BA do KE..takze to svedci o mene... https://www.facebook.com/media/set/?set ... 431&type=3

kazdopadne mj detial vyzera tiez velmi v pohode. Snad je to dostacujuce varovanie na to aby clovek nedaval svoje sukromne auto na kefi. Moje auto sa umyva len rucne a radsej nech je spinave ako doj... lak.

Aspon ta plna nadrz by fakt potesila.
Obrázok
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit
SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK

TT-SIMIK
Autor témy

Pondelok, 8. Októbra 2012, 10:26

Solty napísal:
Pozrel som si fotky a poviem ti svoj subjektívny názor, tá 5 fotka od hora pokiaľ by som bol znalec a nezavoláš ma hneď po tom ako si oputil kefy z umyvárky tak ti neuverím.
Proste tá ryha je krivá a dosť hlboká, ostatné su priame a menšie.

prave pri tej hlbokej ryhe niečo jeblo,buchlo,ale ja som to nejak neriešil,lebo som si to uvedomil až potom....frajerka mi povedala vonku že počula ranu,ja som vtedy volal....tak či tak mám ponaučenie navždy...))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

tomasbmw
Kraj: Žilinský

Pondelok, 8. Októbra 2012, 12:29

ja by som ta akurat tak nakopal do riti aj so sedmou takych vychcancov co si pridu urobit lak na ukor shellky je plno a nie este plnu nadrz :mrgreen: nabuduce zdvihni prdel a umy si auto sam jasne ze kefy ti doseru lak preto na ne nikto nechodi ty placko :D

TT-SIMIK
Autor témy

Pondelok, 8. Októbra 2012, 12:34

Zase sa našiel niekto mudry....)))))...ja tu nevyplakavam......neriešim to,ide o to aby nedojebalo auta inym.......... :-({|=
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

tomasbmw
Kraj: Žilinský

Pondelok, 8. Októbra 2012, 12:37

a preto lebo ti o nic nejde si siel s placom za obsluhou zobrat o celolak a preto lebo ti o nic nejde si zoberies plnu nadrz :thumbup:

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 8. Októbra 2012, 12:48

tomasbmw napísal:
ja by som ta akurat tak nakopal do riti aj so sedmou takych vychcancov co si pridu urobit lak na ukor shellky je plno a nie este plnu nadrz :mrgreen: nabuduce zdvihni prdel a umy si auto sam jasne ze kefy ti doseru lak preto na ne nikto nechodi ty placko :D

pocuj, ty si fakt sprosty kokot, aby ti nepresiel simik po nohe kolesom (bohuzial nie od auta), si zisti najprv ako sa veci maju
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

TomasE36

Pondelok, 8. Októbra 2012, 12:48

tomasbmw napísal:
a preto lebo ti o nic nejde si siel s placom za obsluhou zobrat o celolak a preto lebo ti o nic nejde si zoberies plnu nadrz :thumbup:

pocuj kokuuutek! chcel by som vidiet teba keby tebe umyvarka dojebala auto, ktore podla vsetkeho ani nemas, co by si potom robil. Sklopil by si usi a isiel plakat domov pod postel, lebo nemas gule nato si otvorit hubu! Jedine kde si vies otvarat hubu je na nete, prijeb...

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 8. Októbra 2012, 12:50

tomasbmw napísal:

boha to je nazor jak pome jebat..

ja s F10 chodim hlavne na kefy, lebo sa mi nechce a ani nemam cas sa drbat s umyvanim auta, jak keby som frajerke chrbat umyval..je to len auto kurva tak co..
ale zas ked si za nejaku sluzbu zaplatim tak ocakavam, ze ju dostanem bez nejakych externalit [cize napr poskodeneho laku]

nechapem ludi, co nad vlastnym autom pomaly onanuju a idu sa z neho posrat, ked im ho osere vtak...ale tak isto nedopsutim aby ho niekto bezostysne poskodil svojim diletanstvom [cize zanedbanou udrzbou umyvarky]
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

MateX3

Pondelok, 8. Októbra 2012, 15:44

tomasbmw, keď už sa takto zhováraš, pochváľ sa aké máš auto???

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 258 neregistrovaných