... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
kapor napísal:Dakujem za prispevky...
Vsetkym,ja osobne chcem usterit ,len preto,ze nemam nejaky nadupany 6 valec a na 1,8 uplne stacia si myslim,su to letne gumy,tak kde je problem?
Vy co sa topite v peniazoch a vyhadzujete ich za hocico co skrasli vase auto,klobulk dolu,ale ti co maju auto pre lasku,nie na machroviu,nie vsetci si dovolia gumu za 150€,ti ktory na neho setrili a pocitaju s nim aj za par rokov,ti si radsej kupia nieco lacnejsie a pojdu mestom 50km/h....
Dakujem
zhmp napísal:Tie spor maxx su určite lepšie než SP9000,ale tie moje maju dva roky a začali hučat jak hovado,prvy rok v pohode,ale či sa týka vody a akvaču tak o hovne,ja idem kupovat teraz Bridgestone potenza,tie patria medzi naj pneu aj na suchu aj na mokre....kamarat ich ma od novoti na RX 8,už su takmer bez dezenu,ale ako tie sedia na suchu tak som mal dost a to je už 4 ročna pneu......ja hovorim,človek sa uči, ja už som par značiek vyskušal,a teraz ma čaka dalšia,takže tak..)))))))
angelfire napísal:Co su to zac? Su aj v mojich rozmerch? 235/40/R18? Pozeram na az pneu, ale tam maju len nejake RE050A...
angelfire napísal:Hmmm, tak tie ozaj nevyzeraju zle. A tie co su Bridgestone RE050A 235/40 R18 zesílené 95 Y znamena ze maju RFT? Run FLat Technology? Alebo nie? Lebo v popise pisu ze bridgestone to ma, ale neviem ci aj tieto alebo to su ine za priplatok? Lebo Dunlop to ma zvlast a oni maju oznacenie DSST. A este by ma zaujimalo ci mozem dat dopredu tieto Bridgestony a dozadu Dunlopy? Lebo mam 2 nove Dunlopy a budem kupovat dalsie 2. A ze ci sa to moze kombinovat? Dik
zhmp napísal:
NIe ...ak by to boli runflaty tak budu minimalne o 40€ drahšie čo som pozeral.a mali by označenie....zesilene je koli hmotnosti ak sa nemílim....
zhmp napísal:
Šetrit ako šetriť......aj tvoje auto na to že je 1.8 dokaže isť 100Km za hodinu..........ja tiež niesu milionar,ale kvalitna guma je zakladom dobrych jazdnych vlastností....ja mam tiež nie lacne pneu,ale su na hovno.....aj na suchu aj na mokru a su to posrate dunlopy,možno o par tried vyššie, ako sempreriťi,ale aj tak o ničom...myslel som že ušetrim,a pri tom som za par korun navyše mohol mat kvalitnejšiu gumu.,...človek sa uči cely život, a ja viem isto že dunlopy si v živote nekupim......
Bikemann napísal:
tak tak, viem o com hovori.... mal som tie iste ... teraz ked brzdim a akcelerujem na novych gumach tak je to sakra rozdiel, tie dunlopy sa mrte smykali... nove gumy ma pred dvoma tyzdnami zachranili od takmer istej buracky , kde by sa mi to s dunlopami nepodarili ani nahodou
angelfire napísal:
Ake si mal dunlopy a ake mas teraz? Model, rozmer?
Bikemann napísal:
mal som Dunlop SP9000 , teraz mam Bridgestone Potenza RE050A 255/40/18 a je to jako prikovane. auto predtym hrabalo aj na dvojke , teraz ledva na jednotke