... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: semperit??vymazat,dakujem

Streda, 3. Júna 2009, 11:39

kapor napísal:
Dakujem za prispevky...
Vsetkym,ja osobne chcem usterit ,len preto,ze nemam nejaky nadupany 6 valec a na 1,8 uplne stacia si myslim,su to letne gumy,tak kde je problem?
Vy co sa topite v peniazoch a vyhadzujete ich za hocico co skrasli vase auto,klobulk dolu,ale ti co maju auto pre lasku,nie na machroviu,nie vsetci si dovolia gumu za 150€,ti ktory na neho setrili a pocitaju s nim aj za par rokov,ti si radsej kupia nieco lacnejsie a pojdu mestom 50km/h....
Dakujem

Šetrit ako šetriť......aj tvoje auto na to že je 1.8 dokaže isť 100Km za hodinu..........ja tiež niesu milionar,ale kvalitna guma je zakladom dobrych jazdnych vlastností....ja mam tiež nie lacne pneu,ale su na hovno.....aj na suchu aj na mokru a su to posrate dunlopy,možno o par tried vyššie, ako sempreriťi,ale aj tak o ničom...myslel som že ušetrim,a pri tom som za par korun navyše mohol mat kvalitnejšiu gumu.,...človek sa uči cely život, a ja viem isto že dunlopy si v živote nekupim......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

iste
Kraj: Bratislavský

Re: semperit??

Streda, 3. Júna 2009, 11:42

treba napisat preco su tie semperity az take hovna.naco to potom vyrabaju?vsak to je renomovana znacka:) zaujima ma ze ako sa auto sprava na tych semperitoch..ale hovorme len o tych co su v predaji.

angelfire
Auto: BMW E39 525TDS

Streda, 3. Júna 2009, 12:29

Ja mam Dunlop SP Sport Maxx 235/40/ZR18 a som s nimi maximalne spokojny, dokonca su aj v origo nemeckom BMW technicaku pisane ze vyhradne tieto by sa mali pouzivat, a potom su tam este jedny, uz neviem ake. Ale nemozem nic zle na ne povedat. Drzia fajnovo. Ak mate iny nazor, rad si vypocujem. Mozno je nieco lepsie o com neviem. Napriklad niekto hovori ze su lepsie Pirrelky, ale neviem neviem... Obzvlast na moj rozmer toho na vyber moc nieje. A tiez niesu zrovna najlacnejsie. Ak mozem odporucit tak z mensich rozmerov su dobre Matador Aquilla Evo. Tie su fakt namakane, ale nerobi sa moj rozmer, a niesu ani drahe. Takze radsej by som rozmyslal nad niecim takym ak ti mozem poradit...
BMW 525tds E39 1996 143 PS
Obrázok

TT-SIMIK

Streda, 3. Júna 2009, 12:39

Tie spor maxx su určite lepšie než SP9000,ale tie moje maju dva roky a začali hučat jak hovado,prvy rok v pohode,ale či sa týka vody a akvaču tak o hovne,ja idem kupovat teraz Bridgestone potenza,tie patria medzi naj pneu aj na suchu aj na mokre....kamarat ich ma od novoti na RX 8,už su takmer bez dezenu,ale ako tie sedia na suchu tak som mal dost a to je už 4 ročna pneu......ja hovorim,človek sa uči, ja už som par značiek vyskušal,a teraz ma čaka dalšia,takže tak..)))))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

angelfire

Streda, 3. Júna 2009, 12:45

zhmp napísal:
Tie spor maxx su určite lepšie než SP9000,ale tie moje maju dva roky a začali hučat jak hovado,prvy rok v pohode,ale či sa týka vody a akvaču tak o hovne,ja idem kupovat teraz Bridgestone potenza,tie patria medzi naj pneu aj na suchu aj na mokre....kamarat ich ma od novoti na RX 8,už su takmer bez dezenu,ale ako tie sedia na suchu tak som mal dost a to je už 4 ročna pneu......ja hovorim,človek sa uči, ja už som par značiek vyskušal,a teraz ma čaka dalšia,takže tak..)))))))

Co su to zac? Su aj v mojich rozmerch? 235/40/R18? Pozeram na az pneu, ale tam maju len nejake RE050A...
Obrázok

Ritchey
Auto: BMW 530d
Kraj: Trenčiansky

Streda, 3. Júna 2009, 13:29

zimne su dobre matador mp59 alebo sava eskimo s3... letne lacne neviem ja iba michellin primacy hp....
BMW E39 530dA 142kw M/p-black (Born in Dingolfing 07/05/2002) (adopted in 2009)

TT-SIMIK

Streda, 3. Júna 2009, 15:19

angelfire napísal:
Co su to zac? Su aj v mojich rozmerch? 235/40/R18? Pozeram na az pneu, ale tam maju len nejake RE050A...

No to je presne ona.....050A tzv. potenza......tato pneu patri k naj čo sa momentálne predavaju ak hovoríme o cene do 170€ za kus....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

angelfire

Streda, 3. Júna 2009, 16:04

Hmmm, tak tie ozaj nevyzeraju zle. A tie co su Bridgestone RE050A 235/40 R18 zesílené 95 Y znamena ze maju RFT? Run FLat Technology? Alebo nie? Lebo v popise pisu ze bridgestone to ma, ale neviem ci aj tieto alebo to su ine za priplatok? Lebo Dunlop to ma zvlast a oni maju oznacenie DSST. A este by ma zaujimalo ci mozem dat dopredu tieto Bridgestony a dozadu Dunlopy? Lebo mam 2 nove Dunlopy a budem kupovat dalsie 2. A ze ci sa to moze kombinovat? Dik
Obrázok

TT-SIMIK

Streda, 3. Júna 2009, 16:24

angelfire napísal:
Hmmm, tak tie ozaj nevyzeraju zle. A tie co su Bridgestone RE050A 235/40 R18 zesílené 95 Y znamena ze maju RFT? Run FLat Technology? Alebo nie? Lebo v popise pisu ze bridgestone to ma, ale neviem ci aj tieto alebo to su ine za priplatok? Lebo Dunlop to ma zvlast a oni maju oznacenie DSST. A este by ma zaujimalo ci mozem dat dopredu tieto Bridgestony a dozadu Dunlopy? Lebo mam 2 nove Dunlopy a budem kupovat dalsie 2. A ze ci sa to moze kombinovat? Dik

NIe ...ak by to boli runflaty tak budu minimalne o 40€ drahšie čo som pozeral.a mali by označenie....zesilene je koli hmotnosti ak sa nemílim....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

angelfire

Streda, 3. Júna 2009, 16:25

zhmp napísal:

NIe ...ak by to boli runflaty tak budu minimalne o 40€ drahšie čo som pozeral.a mali by označenie....zesilene je koli hmotnosti ak sa nemílim....

No jo, myslel som si :)
Obrázok

Bikemann

Štvrtok, 4. Júna 2009, 00:29

zhmp napísal:

Šetrit ako šetriť......aj tvoje auto na to že je 1.8 dokaže isť 100Km za hodinu..........ja tiež niesu milionar,ale kvalitna guma je zakladom dobrych jazdnych vlastností....ja mam tiež nie lacne pneu,ale su na hovno.....aj na suchu aj na mokru a su to posrate dunlopy,možno o par tried vyššie, ako sempreriťi,ale aj tak o ničom...myslel som že ušetrim,a pri tom som za par korun navyše mohol mat kvalitnejšiu gumu.,...človek sa uči cely život, a ja viem isto že dunlopy si v živote nekupim......

tak tak, viem o com hovori.... mal som tie iste ... teraz ked brzdim a akcelerujem na novych gumach tak je to sakra rozdiel, tie dunlopy sa mrte smykali... nove gumy ma pred dvoma tyzdnami zachranili od takmer istej buracky , kde by sa mi to s dunlopami nepodarili ani nahodou :-k

angelfire

Štvrtok, 4. Júna 2009, 07:23

Bikemann napísal:

tak tak, viem o com hovori.... mal som tie iste ... teraz ked brzdim a akcelerujem na novych gumach tak je to sakra rozdiel, tie dunlopy sa mrte smykali... nove gumy ma pred dvoma tyzdnami zachranili od takmer istej buracky , kde by sa mi to s dunlopami nepodarili ani nahodou :-k

Ake si mal dunlopy a ake mas teraz? Model, rozmer?
Obrázok

Bikemann

Štvrtok, 4. Júna 2009, 15:54

angelfire napísal:

Ake si mal dunlopy a ake mas teraz? Model, rozmer?

mal som Dunlop SP9000 , teraz mam Bridgestone Potenza RE050A 255/40/18 a je to jako prikovane. auto predtym hrabalo aj na dvojke , teraz ledva na jednotke :lol:

palo
Auto: e34
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 4. Júna 2009, 15:57

ja davam na auto co mi pride pod ruku a nikdy som nemal ziadny problem.myslim ze hlavne je uvedomit si co si mozem s autom dovolit :-)
jasne ze niektore maju napriklad na vode lepsiu prilnavost a niektore mensiu tak preto hovorim ze kazdy by si mal davat bacha na svoje moznosti a schopnosti
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

angelfire

Štvrtok, 4. Júna 2009, 15:59

Bikemann napísal:

mal som Dunlop SP9000 , teraz mam Bridgestone Potenza RE050A 255/40/18 a je to jako prikovane. auto predtym hrabalo aj na dvojke , teraz ledva na jednotke :lol:

Hmmm, tak uz si druhy co radi Bridgestony... Asi nad nimi zacnem naozaj uvazovat, aj ked ja som s mojimi spokojny, tiez horko tazko na jednotke zahrabem. Mam Dunlop SP Sport Maxx. A hodnotenia mali celkom slusne...
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 209 neregistrovaných