Osobne si myslím, že určite je BMW na tom s designom lepšie ako iné automobilky. Rozhodne tuto ujo nerobil zlý design, by som povedal, že opačne. Autá sa predávajú, keďže sa predávajú tak sa aj páčia. Automobilka nemôže zaspať na vavrínoch, pretože henten design bol v tej dobe in. Samozrejme, ale doba sa mení, preto sa musí zákonite meniť aj design. Všetci, že sa vám páčia E30, E34 áno sú to fakt pekné autá, ale pozrite sa čo za krabice behali vtedy po cestách. Teraz už je to boj iba o design, pretože máloktorá automobilka ponúka v autách systém, ktorý by bol jedinečný. BMW patrí medzi automobilky s najkrajším designom, s kvalitou a technológiami. Ale môj názor je taký, že ak je na trhu 20 áut, čo ponúkajú to najlepšie tak sa človek už rozhodne len podľa designu alebo podľa skúseností. A myslím, že BMW je na popredných priečkach predaja v triedach, kde ponúka svoje vozidlá. Natíska sa otázka prečo je to tak?? No samozrejme pre design, ktorého otcom je aj tuto vyššie zmieňovaní pán (neviem si spomenúť na meno

). Takže by som ho rozhodne neodsudzoval za to, že zohavil vozidlá BMW.