... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
chembos napísal:ked chcem ampermetrom tak nie![]()
a inak ukazoval mi zaujimave hodnoty ale nic snich nezistim bo boli fakt male, chcelo by to osciloskop, asi ukecam ucitela nech to skole zmerame
a voltmetrom som to este nemeral a ani sa mi uz nejak nechce
Miro525 napísal:Preco stale chces merat Ampermetrom????????????? Co tam chces namerat?????????????
chembos napísal:ide mi oto ktorim smerom tecie prud, pretoze podla toho sa musi vychilovat repro(previdlo ,,asi´´lavej ruky) a ked bude prud rovnakej velkosti tiect do jednej aj druhej strany tak repro musi mat rovnake vychilky membrany
a pokial ten prud bude rovnaky tak je jedno ako to zapojis
Miro525 napísal:Reprak mozes zapojit kludne aj opacne v technickych udajoch repraku aspon u woofrov je jedna hodnota Xmax ktora udava velkost vychylky + a - mm.Takze kludne bude kmitat aj opacne len to budes inac pocut lebo tym otocis len fazu voci ozvucnici
Miro525 napísal:jj VU meter... je to voltmeter s predradnymi odpormi... nieco taketo:to co mas na mix pulte by mal byt voltmeter s inak ociachovanou skalou.Ak sa nemam pravdu opravte ma
chembos napísal:neuveriiis ale ano
ale tak zas take veci ako repro a ine veci do zivota sme tam nebrali, ale ako charakteristiku zenerovej diody v priepustnom smere ano![]()
Miro525 napísal:Preco stale chces merat Ampermetrom????????????? Co tam chces namerat?????????????
chembos napísal:ide mi oto ktorim smerom tecie prud, pretoze podla toho sa musi vychilovat repro(previdlo ,,asi´´lavej ruky) a ked bude prud rovnakej velkosti tiect do jednej aj druhej strany tak repro musi mat rovnake vychilky membrany
a pokial ten prud bude rovnaky tak je jedno ako to zapojis
Miro525 napísal:Ale tym som nepovedal to ze to bude hrat rovnako![]()
chembos napísal:ani ja, ale neviem ci som taky hluchy ale ja to fakt nepocujem, a to sluch mam dobry, teda aspon rozsah co pocujem ano, sme skusali v skole
Miro525 napísal:Asi najvacsi problem ze nevies co mas pocut je to cele o skusani ,zober si reprak v nejakej bedni a skusaj pocuvat a prehadzovat fazy hlavne si pustaj stale to isteaby si pocul rozdiel
Skypco napísal:Takze nakoniec predsa az na stvrtej strane...![]()
PS:mii nehovor ze nic nenameram ked nameram!!!