... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 25. Septembra 2008, 22:22

vsetky veci sa daju zohnat za polovicu ako ten chlapik pise;)

alfi666

Štvrtok, 25. Septembra 2008, 22:54

BMW sa kazia ako hociktore ine auto ;) ale ako to niekto spomenul,,, ak sa vrtate v BMWcku a aj inych autach, tak mna miestami az zarazi, jak mali v danom obdobi (modelovy rad) tie ktore veci vymyslene oproti autam inej znacky daneho obdobia....
OK, kazdy model ma svoje chyby a ja si myslim, ze konkretne na diesle preslo BMW z akehosi donutenia (alebo zachrany samych seba) lebo europa je z dieslov zblaznena... no a kedze napr u 320d pouziva take iste vstrekovacie cerpadlo ako napr Opel a to cerpadlo je poruchove, tak sa bude drbat rovnako v opli ako v BMWcku....

Aj niekolko milionove cisto nove auto sa pokazi ;)... tak teraz si ma taky majitel Bentley alebo podobnych aut buchat hlavu o stenu, ze preco si nekupil radsej 10 Fabii?... no.. ano.. jedna znich by bola urcite funkcna :D:D:D :lol:

Jo - a reci o repasovanych a lacnejsich nahradnych dieloch - treba si uvedomit, ze vacsina aut v klube su stare hrkalky, a investovat origi diely do 10 rocneho auta sa mi nezda tiez zdrave ;) ... samozrejme, pokial si to auto niekto neplanuje nechat dalsich 10 rokov ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 228 neregistrovaných