... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
yankee79 napísal:presne tak vzdy do plna, aj dnes idem opat po dvoch tyzdnoch![]()
ale to neva lebo na tych benzinkach robia celkom pekne fesule a da sa s nimi aj poflirtovat bez okolkov aj ked buduca manzelka sedi a caka v avte
noveL napísal:
To neje kia (nemam nic proti kii, ale nemusim ich) ... že kupujes auto da sa povedať najlacnejšie, pri akontacii 9990 a s mesacnou splatkou 5555sk. u BMW ide o splatky aj 3x vyššie, a o snaď 100nasobne vyššiu kvalitu (proste bmw je bmw) Prisť na benzinku a natankovat za 500sk do bmwtak to by bolo prinajmenšom smiešne. Do takychto aut sa tankuje stale doplna
barabas napísal:po 2 tyzdnoch? asi by spom si hned isiel kupit mko, a neriesil taketo motory, kuaaaa aj ja chcem:) ja som na pupme 3-4xtyzdenne:(
lupo napísal:posledny tyzden som tankova naftu 4x a vzdy to bolo za cca 2950 korun. ak by som mal tankovat do 545i, tak by to bolo mozno 5x po 2650.
nafta zacina byt kurevsky draha a V8 je V8. ja stale pokukujem po E39 540i, bohuzial nemaaaam momentalne na uuucte prostriedky
Martin46 napísal:no tak ty si klasicky pripad ked sa nafta jednoducho viac oplati. 70 tis rocne je totiz velmi vela, myslim ze tie 3 roky ti afticko vydrzi, ale ak by som chcel sporit asi by som siel do 530d. Ten motor je ta akurat a nakupna cena myslim lepsia.
klobuk dole pred 545i ale myslim ze pre teba nema zmysl, to si radsej za usetrene prasule kup M3 E36 na weekend
a rozdiel oproti 530d a 545i bude kludne aj 4 az 5l