... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
snoo
Kraj: Košický

Utorok, 28. Októbra 2008, 23:03

jararak napísal:
najhorsie je ked sa postavis vedla inych aut, oni odijdu a teraz si ty ten hajzel lebo stojis ako kokot cez 2 boxy, hoc si zastavil presne ako si mal - podla ostatnych

klasika pre kosice, poznam dost dobre :wink:
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

Turbo
Auto: E36 323ti compact
Kraj: Bratislavský

Utorok, 28. Októbra 2008, 23:04

kazdy vecer ked idem domov musim parkovat na chodniku kde nikomu sice nezavadzam ale aby som sa tam dostal musim ist chvilu po chodniku a kusocek po trave... ked idu ludia uhnem a pockam kym prejdu... no maalokto prejde bez toho aby neukazal ci mi drbe alebo mi nepovie ze vedla je cesta :roll: ... casto sa este otocia a cakaju ze co a kam pojdem.... minule sa mi jeden vyhrazal ze aj policajtov zavola a neviem co .... jedine co sa bojim ze takyto kkti co nikdy nepochopia ze kde ma clovek zaparkovat ked je vsetko plne tak poskrabu alebo nieco spravia na aute :( ... mame tu dve ihriska ktore uz nikdo nevyuziva a mohli by z nich spravit kludne parkovisko ale oni ne radsej budu buzerovat a stazovat sa .... ........... a tie komenty na tej stranke k tym fotkam to su pacienti dementny strasne........zavist ludi a nechapavost nepozna hranic u niektorych
EX E36 316i Compact
.....E36 323ti Compact

BaDDog

Utorok, 28. Októbra 2008, 23:05

K tej stranke.. su to riadny kokoti... bud su dementný a zakomplesovny čuráci... že ked vidia auto trčat do chodnika kotrý je široky minimalne 2 metre a nedaj bože trčí tam pol metre lebo je rad že nekde zaparkoval...

Tak sa budu takýto ubohy kokotkovia prežehnávat lebo maju 2 metre široký chodnik ale su obmedzený...

Neviem znamená to že byt chodcom sa z nich stávaju nejake degenerovane bytosti ktore meraju na šírku cez 2-3 metre s IQ -10?.... lebo ak tam je prekážka tak ju obídem...

Ako príklad.. je tam mlaka tak neskočím do nej... tak isto ked idem po ceste napr. cez les a bude tam padnuty strom tak don nenajebem... LOGIKA...

Ale ta asi autorom tých foto chýba... ako aj tomu autorovy tej stranky..

Parkovanie cez dve či 4 miesta... a čo ked je prazdne alebo poloprázdne parkovisko...
Robím zlobu a vela krat rad.. ale byvam aj ohladuplný... lebo vše je o solidarite..

Ak je plne parkovisko nepostavím sa cez dve... a ked a nikde nedá zaparkovat tak to dám tak aby som nezavadzal.... a hlavne aby nejaký taký kokot ako tý čo píšu tie članky nedaj bože dostal auto a vodičák do môjho nenajebal..

Sorry za preklepy... :wink:

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Utorok, 28. Októbra 2008, 23:11

Pežot napísal:
Čo tak mu vypustiť kolo?? :lol: :lol: :lol:

aale coby vypustit kolo, spätnee mu treba odkopnuuut :D tak to urobil jeden znamy ked mu nejaky expert parkoval pred branou domu tak ze nemohol vyjst s autom do prace :wink:
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

alu

Streda, 29. Októbra 2008, 00:24

Max1M napísal:
aale coby vypustit kolo, spätnee mu treba odkopnuuut :D tak to urobil jeden znamy ked mu nejaky expert parkoval pred branou domu tak ze nemohol vyjst s autom do prace :wink:

:D - chapem ho
Dokonalost sa da opisat vela slovami alebo aj jednoducho skratit ´´BMW´´

Kto neskoro brzdi,ide dlhsie rychlejsie!!!
Best Motor Worldwide!
Bavarian Machine on Wheels!
Bavarian Murder Weapons!

pepo286

Streda, 29. Októbra 2008, 00:31

tohoto borca som sfotil v lete pod nasou robotou ... len pripomeniem ze ako zazrakom bolo nieco volne .. lebo vetsinou je to parkovisko napasovane na prasknutie a ludia nemaju kde stat ...
Prílohy
blbec.JPG
blbec.JPG (39.58 KiB) 1022 zobrazení
E46 320D Touring 100kW (2001)

100RM
Auto: e61 550i

Streda, 29. Októbra 2008, 00:52

Max1M napísal:

Za poskodzovanie auta z akehokolvek dovodu by som lamal ruky aj vazy ... :twisted:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 247 neregistrovaných