... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Cicicok napísal:Idem si dat prelozit aj nemecke TUV a AU, lebo plati do 09/10. Ale kam mam s tym ist? Na DI je jasne, ale na stanici TK mi na zaklade toho vystavia tie karticky a nalepia nalepky?
MuadDeeb napísal:
No neviem ci mas auto prihlasene. Ale preklad TUV a AU ti nepomoze. Pri prihlaseni ti treba originalitu a STK a EK ti urobia potom, neprekladaju to, robia to nanovo. Po prihlaseni na znacku musis ist este raz na STK a EK, urobia len administrativu a nalepia na sklo.
Rudkoo napísal:Musíš si dať preložiť nemecké protokoly TUV a potom požiadať na urade odbor dopravy o ich uznanie.
Ak ti to odbor dopravy uzná vydá ti potvrdenie a na základe toho musíš ísť na administratívnu stk (21€)
Neušetríš nič pretože STK EK stojí 60€ a administratívna 21€ čiže keď dáš za preklad 60€ tak si stále na tom istom a ešte stále to nemáš na 2 roky..
Jedine že by si mal preklady za lepšiu cenu inak sa to vôbec neoplatí...
Rudkoo napísal:Musíš si dať preložiť nemecké protokoly TUV a potom požiadať na urade odbor dopravy o ich uznanie.
Ak ti to odbor dopravy uzná vydá ti potvrdenie a na základe toho musíš ísť na administratívnu stk (21€)
Neušetríš nič pretože STK EK stojí 60€ a administratívna 21€ čiže keď dáš za preklad 60€ tak si stále na tom istom a ešte stále to nemáš na 2 roky..
Jedine že by si mal preklady za lepšiu cenu inak sa to vôbec neoplatí...
palo napísal:a videl niekto uz taku dvoj jazycnu zmluvu?alebo mi niekto prosim poslite ako aspon vyzera v nemcine´,kto ma teda