... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BlackMW napísal:spravis si zmluvu s otcom, on bude novy majitel a prihlasi si to rovno na seba (alebo ty so splnomocnenim).
vyzaduju doklad o nadobudnuti - on ho nadobudne od teba..
bedo napísal:caute,
finisujem z pripravou na kupu auta...a teda stoji ma to kopu casu a nervov...fakt zlate MHD:)) ale k veci:
otazka: chcem ist kupit auto do nemecka bud od sukromnej osoby alebo dilera, no chcem ho dat prihlasit na otca v RK. Mam na to svoje osobne dovody preco ho nechcem mat na seba v BA - zvedavcom poviem cez SS;))), kazdopadne nic nekale v tom nehladajte.
A chcem sa teda opytat, lebo neviem o tom absolutne nic, da sa to vobec? Predpokladam,ze ked kupim auto, tak kupna zmluva bude medzi mnou a predajcom, t.j. aj nemecky DI (ci co tam maju) odhlasi technicak na mna...A co potom na SR? Je v tych tlacivach kolonka ze dovozca=1osoba a novy majitel=2osoba? Alebo je to treba riesit uz v nemecku na otca? A to mi dovolia - DI+predajca, ze bude zmluva nie na mna? T.j. ze im nadiktujem udaje len tak?
Pliiiz, surne poradte, vo stvrtok letim do D'dorfu
bedo napísal:njn, ide o to, aby to nebolo na mojom terajsom trvalom bydlisku, pretoze tam uz nebyvam...heh...ako sa hovori, za vsetkym hladaj zenu:))) a tym som asi povedal vsetko;)
Pežot napísal:Tuším sa chce niečomu vyhnúť keď písal "za všetkým hľadaj ženu"![]()
![]()
bedo napísal:mno tak kamoska co by pravnicka ma uistuje, ze pri prihlasovani uradnikov trapi len, kto je "ziadatel o typove schvalenie individualne dovezeneho MV" (kokoz, tieto terminy ma raz zabiju) a kto ho kupil v zahranici maju na salame...vraj...no tak uvidim, najhorsi scenar je, ze skonci na ba znackach:)