Serus(te), ako to tu citam tak fajna kovbojka - podla mna univerzalne riesenie neexistuje ako vyriesit dany problem ale pointa je neplatit nic a za ziadnu cenu
Trochu offtopic ale na podobnych ludi natrafis naozaj hocikde: Ja som zazil dokonca aj taky pripad, ze som nieco predaval (nie auto, vec do 100E) a zaujemca vypisoval smsky kde sa pytal co ako a nakoniec sme sa dohodli, ze to poslem postou na dobierku. O hodinu nato sms, ze si to rozmyslel a nechce to

. O dalsich 30minut zase, ze to naozaj chce a mam poslat

. Hovorim si, ok ked spekuluje tak nech posle aspon zalohu na postovne 5E, keby si to nahodou zase rozmyslel. Odpoved, ze on nema ucet a ze to naozaj vyplati cash na poste. Slusne som mu odpisal, ze ja do toho nejdem nech sa nehneva posielat tovar cez pol republiky na verim boha ci to on prebere a stratim 3 tyzdne najmenej kym sa mi to vrati naspat. A potom to zacalo

- zacal do mna jebat ako ja nedrzim slovo, ze sme sa na niecom dohodli a zato ze on nema ucet on nemoze. Hovorim si, idu vianoce dam mu este jednu sancu: rodicia maju ucet v postovej banke, nech ide na postu vlozi 5e na ich ucet a hned mu to poslem. On zase len to svoje dookola, ze on ma s uctami zle skusenosti a ze ja som rasista, ze to nechcem poslat ciganovi

, ze bielemu by som to poslal hned. Nato som mu poslal poslednu slusnu sms, ze komunikujeme cely cas cez SMS ako ja mam vediet akej rasy je clovek na druhej strane, ze to s tym nic nema a nabuduce nech sa radsej doma poradia cela rodina a potom nech vypisuju. Potom blok na to cislo, lebo dalsie sms by uz z mojej strany boli vulgarne a neslusne

PS: cize moja skusenost, ludia co fakt nevedia gramatiku tak sa vzdy citia byt asi dako menejcenni, kazdy im len ublizuje cely svet je proti nim. Neodpovedam uz nikdy na podobne formulovane texty ani keby mi daval 2x tolko co pytam