... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
chefino
Auto: E60 530xd LCI
Kraj: Bratislavský

Re: Predaj auta do zahranicia

Piatok, 21. Januára 2011, 22:57

Toto je síce z druhej strany stola (predávajú autá podvodom), ale asi tam bude nejaký spoločný princíp:

http://www.sme.sk/c/2933192/pozor-na-podvodnikov-lakajucich-na-predaj-aut-cez-internet.html

mexxsk
Auto: BMW 530xD E61 LCI
Kraj: Nitriansky

Sobota, 22. Januára 2011, 19:09

matyson napísal:
Tu nejde o platbu,ale takú ešte nebola,Nemec či Anglican kupuje auto zo Slovenska.
To musí mať ralitu v top stave čo nikde v Nemecku nenájde.
Dovoz a nasledovne prihlásenie ho bude stať toľko čo tá e30.
Tak sa zamyslite.
Kde hľadáme BMW my v De,a oni u nás?Fajn fór...

Tak ale tu nejde E30, ale o moju E91 v perfektnom stave. Ale o to nejde, ja to tiez beriem ako dobry for, ale tym ze mi prisiel sek, a ten kto ho poslal napisal ze pre auto pride az ked mi budu peniaze pripisane na moj ucet, nevidim riziko ktoremu by som sa ja mohol vystavovat. ja som chcel vediet, ci sa niekto s niecim takymto napriamo nestretol. ja osobne teraz cakam co z toho seku bude, trva to cca. mesiac a ten kto ho poslal povedal ze pocka. a este jedna vec, on neposlal ziadny paypal sek, ale normalny sek z anglickej banky Barclays, co je najvacsia anglicka banka.
_______________________________________________________________________________________________________
E61 530xD LCI 235PS - http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/moje-prve-bmw-moje-druhe-bmw-t36819.html- STOLEN[/color]
E91 320d 200PS R.I.P.

bavorak30
Autor témy
Auto: E-30 318i M40
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 22. Januára 2011, 19:28

mexxsk napísal:

Tak ale tu nejde E30, ale o moju E91 v perfektnom stave. Ale o to nejde, ja to tiez beriem ako dobry for, ale tym ze mi prisiel sek, a ten kto ho poslal napisal ze pre auto pride az ked mi budu peniaze pripisane na moj ucet, nevidim riziko ktoremu by som sa ja mohol vystavovat. ja som chcel vediet, ci sa niekto s niecim takymto napriamo nestretol. ja osobne teraz cakam co z toho seku bude, trva to cca. mesiac a ten kto ho poslal povedal ze pocka. a este jedna vec, on neposlal ziadny paypal sek, ale normalny sek z anglickej banky Barclays, co je najvacsia anglicka banka.

Daj teda vediet ako si dopadol, ma to zaujima. Ja by som v tom hladal podvod.

mexxsk

Sobota, 22. Januára 2011, 19:48

bavorak30 napísal:
Daj teda vediet ako si dopadol, ma to zaujima. Ja by som v tom hladal podvod.

jasne, ja vtom tiez vidim nieco take, ale zatial nevidim vobec zmysel toho cloveka naco mi posielal sek a caka teraz kym mi ho preplatia.

urcite dam vediet
_______________________________________________________________________________________________________
E61 530xD LCI 235PS - http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/moje-prve-bmw-moje-druhe-bmw-t36819.html- STOLEN[/color]
E91 320d 200PS R.I.P.

gusto
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 23. Januára 2011, 23:47

http://www.topspeed.sk/w3m_kupa-auta-ce ... dvody.html

Odporucam kuknut diskusiu pod clankom, su tam naozaj zaujimave story :wink: :wink:

mexxsk

Štvrtok, 17. Februára 2011, 10:59

takze slubil som ze ked budem mat vyjadrenie ku tomu seku co som dostal tak to sem hodim:

sek bol podla predpokladov falosny a riesia to ako spekulativnu transakciu, takze ak by vam niekto ponukal za vase auto sek a pre auto pride po preplateny, nedavajte to ani preplatit, je to blbost, po dvoch tyzdnoch mi napisal ze je rad ze som obdrzal peniaaze a ze tu cast co mala ist pre cloveka ktory pride pre auto aby som poslal cez western union.
E91 320d 200PS R.I.P.

Shadowiq
Kraj: Košický

Štvrtok, 31. Mája 2012, 10:07

Dobry den,

aj ked je tato tema uz trohsiu starsieho data, prave sa mi naskytla podobna situacia.
Chcem predat auto, tak som ho umiestnil na rozne inzercne stranky a podobne. Asi po dni sa mi ozval pan z Anglicka s tym ze ma zaujem o auto.

Jeho predstava o celom procese bola nasledovna.
Posle peniaze na moj bankovy ucet
Kurierska spolocnost na Slovensku zoberie auto na lod resp. dopravi auto jemu.

Ok v poriadku zatial to nie je ziadny hacik a tak som si povedal ze skusim vydolovat viac informacii. Tak som ho poprosil nech spravi kupno predajnu zmluvu a ze nech rata s tym ze naklady pojdu hore min. o 300 eur (KO, odhlasenie, a pod.) a ze s tym pojdem za pravnikom na overenia.

Suhlasil co mi zacalo byt podozrive. Co myslite, je to realne ? Urcite nepodniknem ziadne kroky ku odhlaseniu KO, kedze zatial su to zbytocne naklady, ale je mozne ze posle peniaze na moj BU ? V pripade ze ano mam pokracovat v tomto obchode ?

Peto

auto111
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 31. Mája 2012, 10:19

Typicky nastane situacia, ze ti nedojde platba na ucet aj ked ta o tom bude 100-krat presviedcat ten dotycny.

TIP: Nikto normalny nekupi jazdene auto predtym ako ho uvidi nazivo.

Shadowiq
Kraj: Košický

Štvrtok, 31. Mája 2012, 10:23

Dakujem uz som si trosku posurfoval po webe a nasiel som toto :

"http://informacie.autovia.sk/upozornenie-na-konanie-podvodnikov-s-predajom-aut-90"

Dufam ze je mozne postovat ine stranky. Je tam presne ta ista kontaktna osoba ktora kontaktovala mna kelvin.anderson0009@gmail.com.

Dakujem za odpoved :)

Pežot

Štvrtok, 31. Mája 2012, 10:36

Povedzte mi pravdu, nejebe vám? :mrgreen: =D> =D> #-o #-o

Ja som predával jedno auto, došiel mi mail ako odpoveď na inzerát, čávo je z Rumunska a chce auto (čo bolo celkom divné, lebo žigulákov tam majú viacej, ako ten čo som predával) ... tak som to aj slušne ignoroval :roll:

kiwic
Auto: e87 130i
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 31. Mája 2012, 17:24

Uz mi pisali asi 4 taky odrbavaci na moj inzerat na moto :mrgreen: Ignorujem to od sameho zaciatku, to je jasne. :-({|=
E87 130i
VW Lupo 3L 66kw

ex E36 318tds Touring
ex E36 325ti Compact
ex E36 316i Compact

Inst: @michael_tschesak

Borisss

Utorok, 4. Decembra 2012, 17:47

Nesuvisi to sice zrovna s autom, ale mne pisal nejaky africky pastier, ze chce moju zrkadlovku :mrgreen: :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 228 neregistrovaných