... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
MT-SPEEDY
Autor témy
Auto: ex E36 318i Touring
Kraj: Žilinský

Pravna rada - prepis auta

Nedeľa, 20. Decembra 2009, 08:49

Potrebujem poradit od ludi, co v tom vedia chodit. Mam znameho, ktory chcel pomoct svojmu "kamaratovi" a nechal na seba napisat niekolko aut dovezenych zo zahranicia. Asi pred mesiacom sa rozhadali a znamy nevie, ako vyriesit svoju situaciu. Ma na seba napisane styri auta, plati na ne poistky, no nemoze s autami manipulovat (nema k nim ani kluce ani papiere). Znamy vie, ze spravil hlupost, poucil sa do buducnosti, ale teraz to potrebuje nejak vyriesit.

Ti, co ma poznaju vedia, ze nie som nejaky odrbavac, co hlada sposob, ako niekoho oklamat, ale vazne chcem pomoct znamemu...

alfi666

Re: Pravna rada - prepis auta

Nedeľa, 20. Decembra 2009, 09:22

No... ked su auta na neho napisane a on odnich nema kluce - ale pritom vie, ze kde tie auta + kluce su, tak staci ze za pomoci nasej statnej policie pojde za dotycnym a svoj majetok si vezme spat ;) ... proste nahlasi kradez, podvod, atd ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Užívateľov profilový obrázok
MT-SPEEDY
Autor témy
Auto: ex E36 318i Touring
Kraj: Žilinský

Re: Pravna rada - prepis auta

Pondelok, 21. Decembra 2009, 15:19

OK, uvidime. Vcera mi nieco poradila aj paja, tak uvidime, ako to cele nakoniec dopadne. Drzte palce...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 240 neregistrovaných