Ja som zatiaľ nemal problém v Koop. a firma tam má poistenú flotilu cca 35 vozidiel, cca pred rokom mi jedna sliepka vydizajnovala zadný nárazník +kapota na OOOO, oprava prebehla po nafotení, zaplatil som cez svoju HP a do 1,5týždňa boli peniaze aj so spoluúčasťou na účte. Sklo mi prasklo asi pred 3 týždňami a riešil som cez HP (nechcelo sa mi naťahovať cez PZP je to fakt problém), zatiaľ je týždeň čo čakám na €. Inak asi 2r dozadku z fir. flotily vozidiel preplatili jednej pani na kokte poškodené sklo, náš vodič zastal spísali papier o nehode a prišiel list, že uhrádzajú z nášho PZP škodu, tak skúsiť to asi treba. Škodových udalostí máme vo firme dosť, a ešte sa nesťažovali poškodení že by im to nepreplácala Koopka. Brat tam riešil 3 PU z HP a penieze bez problému a známostí cca do 2týždňov.
Inak postreh z Hornetu:
-robili sklo zadné na fabke a po cca 2r začala hrdza dolu v tom žliabku(pri čistení starého silikónu poškodili lak)
-bratovi lepili fólie, a na zadnom vyhrievanom skle, po cca 3-4 rokoch začali rolety, keďže majú doživotnú záruku tak sa to tam vrátilo na opravu, problém nebol, ale bez záruky na poškodenie výhrevu. Pri prebratí auta po prvotnom lepení sme zistili, že poškodili karbónový dekor v mádle (lebo kokoti páčili nie za plast ale za karbónový dekor, ale oni tvrdili že to nespravili, aj napriek tomu že pri odovzdávaní auta sme ich upozornili že tapacíre aj všetko je bez poškodenia)
Ja by som im nedal lepiť skla ani na chliev