... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
lovec31 napísal:no jasne volal...mila to pani...to vin co mi napisal je trosku ine ako je auto..auto je xd a to co mi dal on win tak podla toho mi pani povedala ze by sa malo jednat o xi a o 99 rok a pre usa trh....
lovec31 napísal:hej hej cez ten bmwvin.com..tam mi to vyhadzuje ze vin nebol najdeny...ved ja ho v piatok pojdem pozret a mozno to ujo zle odpisal...dam v piatok vedet ako to dopadlo...
lovec31 napísal:nemal som ani najmensiu chut ociernovat predajcu tohto auta lebo pomylit sa moze kazdy...v pondelok som mu volal v akom to je stave a bla bla...ked som mu navrhol ze to pridem pozret chlap tvrdil ze neni pri aute a ze neni este na znackach a ze to dal na starost nejakemu kamaratovy aby sa to do piatku stihlo prihlasit...v utorok sme mu volali ze to vinko co ma uvedene neni dobre zadane ze sme si to chceli overit aj v bmw na co povedal ze on si ho tam overoval a ze vsetko sedelo a ze hned ako bude pri aute mi to vinko posle...je piatok a neprisla mi ziadna sms a ani v inzerate to nezmenil...takze nemam ani chut sa tam ist previest...mozno sa ozaj iba pomylil ale ked chce predat auto a upozornil som ho na chybu mohol sa aspon trosku posnazit to opravit...
tu je link.... http://bmw-rad-3-touring.autobazar.eu/3 ... 37528.html