... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ViktorDDD napísal:tak 9 aut z 10 bude v piči
frostik napísal:presne ako vravi viktor , co fap off to nedostane stk, ek do odstranenia zavady, nezmenia kamery nic?? to sa velmi mylis , zatial sa to testuje viac menej ale ked to daju do ostrej prevadzky, clovek na stk,ek,ko si 5krat rozmysli ci bude robit spinavosti ci nie pokuty su celkom zaujimave
MensahService napísal:
detinske recicky, korupcia vzdy bola a bude a ver mi ci nie, ked tam bude sto kamier, farebnych s rozlisenim miliarda pixelov a neviem co, vzdy sa najde spôsob ako to ojebať, vzdy sa nasiel a sa aj najde a aj o desat rokov prejdem cez TK aj EK aj s vykuchanym DPF a s autom, ktore bude mat diery na podlahe ako Flinstoneovci a bude natocene na zazname ze tam fyzicky bolo, ci uz to bude dvojicka vo farbe alebo konkretne auto!!!!!!!!!! nech do rana zdochnem ja, moje deti aj moja zena, ked nemam pravdu......takze nezdochneme, tak snivaj dalej![]()
![]()
![]()
![]()
frostik napísal:prisla mu pokuta 333€ , za jedno brzdove svetielko :) Takze ti ludia ktori tam budu robit , si rozmyslia ci im to stoji za risk
frostik napísal:Pojde sa po podvodnikoch tomu ver
frostik napísal:Skoda teba , tvojich deti , a tvojej zeny![]()
![]()
Paneboze ty si naivny... kamery nic nezmenia. Ja na stk a ek.chodit uz len z principu nebudem aj ked by som bez problemu presiel
fox1k napísal:a čo tak si dať autá do stavu, aby sa nemuseli riešiť úplatky?
hessy napísal:Este raz ti to hovorim 90oci a mas stk a ek...
fox1k napísal:a čo tak si dať autá do stavu, aby sa nemuseli riešiť úplatky?