... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: Práca ako technik na KO stanici

Sobota, 1. Marca 2014, 11:32

tak 9 aut z 10 bude v piči
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

frostik
Auto: E46 320D
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 1. Marca 2014, 13:40

ViktorDDD napísal:
tak 9 aut z 10 bude v piči

presne ako vravi viktor , co fap off to nedostane stk, ek do odstranenia zavady, nezmenia kamery nic?? to sa velmi mylis , zatial sa to testuje viac menej ale ked to daju do ostrej prevadzky, clovek na stk,ek,ko si 5krat rozmysli ci bude robit spinavosti ci nie pokuty su celkom zaujimave

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 1. Marca 2014, 17:42

A tak to ma byt!
Koniec vykuchanym picovinam na cestach co smrdia a dymia jak Avie! Ked nemam na zakladny servis, nekupujem si auto.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

MensahService
Auto: Oltcit Club
Kraj: Zahraničie

Sobota, 1. Marca 2014, 22:36

frostik napísal:
presne ako vravi viktor , co fap off to nedostane stk, ek do odstranenia zavady, nezmenia kamery nic?? to sa velmi mylis , zatial sa to testuje viac menej ale ked to daju do ostrej prevadzky, clovek na stk,ek,ko si 5krat rozmysli ci bude robit spinavosti ci nie pokuty su celkom zaujimave

detinske recicky, korupcia vzdy bola a bude a ver mi ci nie, ked tam bude sto kamier, farebnych s rozlisenim miliarda pixelov a neviem co, vzdy sa najde spôsob ako to ojebať, vzdy sa nasiel a sa aj najde a aj o desat rokov prejdem cez TK aj EK aj s vykuchanym DPF a s autom, ktore bude mat diery na podlahe ako Flinstoneovci a bude natocene na zazname ze tam fyzicky bolo, ci uz to bude dvojicka vo farbe alebo konkretne auto!!!!!!!!!! nech do rana zdochnem ja, moje deti aj moja zena, ked nemam pravdu......takze nezdochneme, tak snivaj dalej ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

frostik

Nedeľa, 2. Marca 2014, 10:25

MensahService napísal:

detinske recicky, korupcia vzdy bola a bude a ver mi ci nie, ked tam bude sto kamier, farebnych s rozlisenim miliarda pixelov a neviem co, vzdy sa najde spôsob ako to ojebať, vzdy sa nasiel a sa aj najde a aj o desat rokov prejdem cez TK aj EK aj s vykuchanym DPF a s autom, ktore bude mat diery na podlahe ako Flinstoneovci a bude natocene na zazname ze tam fyzicky bolo, ci uz to bude dvojicka vo farbe alebo konkretne auto!!!!!!!!!! nech do rana zdochnem ja, moje deti aj moja zena, ked nemam pravdu......takze nezdochneme, tak snivaj dalej ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Mozno mas pravdu ale za cias komoušou , aktualne je technologia trosku inde , nez v dobach minulych , DPF ? FAP? mam v praci sondu s kamerou na konci, ktora sa inicializovanim zacne nahravat a pridava samotnu nahravku pod cislo konkretneho vozidla ktore je na EK , vzdy len jedno vozidlo na jednu sondu , o to sa postara live zaznamova kamera s vchodu , priebezna ek kamera ,a koncova ek kamera ktora vsetky ukony nahra a nakoniec ta odfoti resp tvoju spz.

Nehovorim ze sa to oje.bat neda ale pracovnik na nasej STK , prehliadol na V3Ske prasknute bozne brzdove svetlo , prisla mu pokuta 333€ , za jedno brzdove svetielko :) Takze ti ludia ktori tam budu robit , si rozmyslia ci im to stoji za risk

Pojde sa po podvodnikoch tomu ver , takisto sa z radov pracovnikov vycleni pliaga od poctivych pracantov , na druhej stk v meste po kontrole ostal v zamestnani len prijimaci technik , ostatny boli kamerami usvedceni za podplacanie , neodborny pristup , zamienanie aut .. :)

Skoda teba , tvojich deti , a tvojej zeny :( :( :(

MensahService
Auto: Oltcit Club
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 2. Marca 2014, 10:41

frostik napísal:
prisla mu pokuta 333€ , za jedno brzdove svetielko :) Takze ti ludia ktori tam budu robit , si rozmyslia ci im to stoji za risk

to zarobi na uplatkoch za 3-4 dni, takze ho to nezruinovalo si myslim :mrgreen:
frostik napísal:
Pojde sa po podvodnikoch tomu ver

STK-cky boli, su aj budu vzdy skorumpovane, same uplacanie a podvody, nic sa nezmeni ani ked sa na usi postavis :roll:
frostik napísal:
Skoda teba , tvojich deti , a tvojej zeny :( :( :(

ja budem robit to co robim a ty snivaj dalej, drzim palce spravodlivosti :thumbup:
Naposledy upravil/-a MensahService v Nedeľa, 2. Marca 2014, 11:26, upravené celkom 2 krát.

hessy

Nedeľa, 2. Marca 2014, 11:15

Paneboze ty si naivny... kamery nic nezmenia. Ja na stk a ek.chodit uz len z principu nebudem aj ked by som bez problemu presiel

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 2. Marca 2014, 13:30

Ja si myslím, že nový systém odstaví tak akurát tých chudobnejších, ktorí doteraz uplácali tak 20 eurami. Ten kto nato má bonbóny a známosti, podplatí všetko dookola a to toho technika ani nemusí, ten to dostane naznačené z "hora", že to auto prejde. Za odmenu sa prižmúria oči a technik si môže robiť svoje drobné kšeftíky s rodinou a známymi.

Je veľa staníc TK a EK a KO, Nie všetci pracujú poctivo. Čo nevieš to ťa netrápi. Samozrejme keď príde nejaký trtko podplácať tak sa pošle doprdele. Dáva sa bacha a drží sa huba o tom. Nikto ti to tu na verejnom fóre nebude rozoberať.

frostik

Nedeľa, 2. Marca 2014, 17:06

Jezis maria , je vidiet ze ste tu vsetci pani z velkomiest :D

Paneboze ty si naivny... kamery nic nezmenia. Ja na stk a ek.chodit uz len z principu nebudem aj ked by som bez problemu presiel

to si pozriem a auto budes menit kazdy rok aby si na stk nemusel chodit nie? fajn nech sa paci

chlapci , mne je u pici co si vase velkomeske mozgy myslia , aj vase nazory ma trapia ako hovno na travniku , pride cas ked si poviete , ej ten kokot na bmw fore mal pravdu , tieto vase vylevy fantazmagorie o uplacani apod .. heh som zvedavy kdo od 1.1.2015 zoberie uplatok smiesnych 20 € ako hovorite ked bude v ostrej prevadzke nasadena kompletna technologia :) :roll:

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 2. Marca 2014, 18:03

a čo tak si dať autá do stavu, aby sa nemuseli riešiť úplatky? :wink:

hessy

Nedeľa, 2. Marca 2014, 18:06

Este raz ti to hovorim 90oci a mas stk a ek. Jedine co sa zmenilo je, ze auto musi byt realne nahrate na kamere. Predtym sa cena hybala okolo 60ojro takze ak sa do toho tak popici vidis co asi realne nie ked tu trepes z prepacenim picoviny ze sa neda ked sa bezproblemovo da a ziadne kamery to nezmenia... takze pan mudrc, jediny kto tu jebe fantazmagirie si tu ty kedze do toho brutalne vidis a ani nevies co a jak a tymto s tebou koncim kedze sa rozumies... =;

hessy

Nedeľa, 2. Marca 2014, 18:10

fox1k napísal:

Auto mam.v stave ze by preslo uz len kvoli svojej brzpecnosti, no nemam zaujem to davat nejajemu kokotkovy co ani nevie co robi a aby mi niekto ba volnobehu turoval studeny mitor a podobne vyjavy to nie. Po dalsie nemam cas a ani chut tam chodit kedze nikdy som nemal a ani nemam problem to vybavit

jkk
Auto: E91 330xd
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 2. Marca 2014, 23:18

hessy napísal:
Este raz ti to hovorim 90oci a mas stk a ek...

toto mi vysvetli...z principu das radsej uplatok 90,- eur ako prejst cez stk za cca 60,- ??? este ako tak som to chapal ked bola nizsia cena a dali sa len papiere, clovek usetril cas atd ale takto mi to nejak postrada logiku...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6

Pondelok, 3. Marca 2014, 08:34

fox1k napísal:

niekedy sa to neda/neoplati. nehovorim o technickom stave ako su brzdy, svetla a podobne to ma snad kazdy tu zaregistrovany v top stave. skor hovorim o chybajucich katoch, dpf filtroch ci ako sa ta predrazena hovadina vola, znizenych tvrdych podvozkoch, swapoch a podobne.

Aligator
Autor témy

Pondelok, 3. Marca 2014, 11:54

och joooj,dneska som bol na pohovore... no nedam tomu velku sancu ze tam budem robit :mrgreen:
zaujimavy plat...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 246 neregistrovaných