... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
610tomas napísal:
aha?? tak tu je zadrhel jo to stk??ale to sa spravi... dam si rady len cem vediet co vsetko je natom katastrofalne...
dam si rady len cem vediet co vsetko je natom katastrofalne...
610tomas napísal:
naco legalizovat?? ved motor sa uz berie ako nahradni diel ako viem...
Max-Max napísal:
este toho vela nevies. Nie je nahradny diel, ked je to iny typ. Jedine, co mozes vymenit legalne, je TEN ISTY ROVNAKY typ motora, to znamena napr M21D24 za M21D24, alebo presnejsie, konkretne typove oznacenie vratane emisnych predpisov, napr 256EK M20B25 za 256EK M20B25... nemzoes zobrat dizlovy motor a dat ho do benzinovej nasne. Nemozes vziat stvorvalec a dat ho do sestvalca. Ked mas malo problemov, riskni to. Ale jedna blba buracka, jeden posraty tukes a poistovna ta zazaluje za podvod a pozmenovanie. A to este ani nevieme, ci ten cerveny zazrak ma v poriadku papiere aspon od karoserie, tipujem osobne ze je tam uz pritomna garazova prestavba flexou, pretoze sa mi vidi, ze toto na fotke bola kedysi 325 benzin chrom.
610tomas napísal:
no wou... tak asi jebem nan...
Max-Max napísal:no, len velmi zlahka z fotky - chladic pruser, expanzka pruser, elektrika pruser, hadice pruser, auto v tuzingu. idealny zaklad na nekonecnu studnu na peniaze.
ale podla toho, co som dnes pocul o tvojom byvalom aute, to je vlastne normalna vec.
leo_219 napísal:ved on to sem hodil koli tomu aby sa dozvedel ze co to je za cudo a nie ze hned ide prenho
miso-e30 napísal:ta pekne tomas hlavne ze si ma kvoli tomu autu budil ze ideme ponho