... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dobře si rozmyslet, jestli chci auto:
-bez investic ve výbavě v dobrém stavu za vyšší cenu (imho nej řešení)
-v dobrém stavu, ale bez výbavy (věci jako klima a pod opravdu nejdou poté rozumně dodělat)
-horší stav ve výbavě (nutno počítat, že jen na spotřebních věcech není problém nechat 50k)
-špatný stav bez výbavy (vhodné leda na brutal performance tuning, kdy stejně jde všechno new nebo pryč)
Martin46 napísal:ano kup si to najlacnejsie na trhu... potom mi chodia vyplackavat ludia, "Martin mne auto netaha, co stoji vaha vzduchu, uuups. stale netaha, asi to bude cerpadlo... to je krasne za 1000E mat nove, alebo turbina-ved to je spotrebak za 1000 ecok zase, a zerie olej a toto a hento...."
prectaj si tuto temu a kup 318i
http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=13095
malkin71 napísal:ale sak to je jeasne, ze tie km su nepravdive....ale najdi mi niekoho kto uz neodtaca???....ako nektori predavaju e36 s rv94 a ma nabehanych okolo 130tis km![]()
![]()
![]()
...reaaalneee
![]()
![]()
bastardov ktori ojebavaju je tu X kusov!!!
Triple napísal:tak ja mam E36 r.v 96 a mam nabehaných 180000 a su realne,mam ho už vyše roka a zatial som snim nikdy nemal problem po motorickej stranke,ešte som ani sviečky nemenil,štartnem a idem,bateria je tam z roku 2002 a no problemo,to ide oto na aký kus natrafiš,sice je to lenochod ale odvezie ma z bodu A do bodu B,takže niektore možu mať aj tolko nabehane ako vraviš,to zaleži od predchadzajuceho majitela ako často jazdil alebo ho cukrikoval doma.
ale ak ti smiem poradit,ja keby som mal teraz kupit niečo druhe tak E46 a rok 2000 a vyšie aj ked to bude troška drahšie,ale určite nebudeš lutovat