... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
slamec napísal:túto dilemu sme riešili aj my nedávno a nakoniec voľba padla na E34 - je väčšia, pohodlnejšia, lepšia výbava a hlavne silnejšia
M3 lover napísal:a este jedna vec, kolko mas vlastne rokov ?![]()
pretoze az si este mlady, tak si zaobstaraj e30, popripade ju ustvi, a potom si kup e34
CRX160 napísal:Tak uz je to jasnehehe uz som novy majitel BMW E34 525i po facelifte .......... a po asi 300km ceste domov mozem zodpovedne vyhlasit ze tuto kupu vobec nelutujem
Je to po p* auto
M3 lover napísal:
no ked toto vyhlasis aj po 3000 dalsich kilometroch, tak mozes byt rad, ked po 30 000 tak si stastny clovek no a ked po dalsich 300 000 tak patris do siene slavy![]()
drzim palce, nech to poslucha
CRX160 napísal:Tak uz je to jasnehehe uz som novy majitel BMW E34 525i po facelifte .......... a po asi 300km ceste domov mozem zodpovedne vyhlasit ze tuto kupu vobec nelutujem
Je to po p* auto
Kraken napísal:
no tak už môžeš chodiť na SL zrazy![]()
![]()
CRX160 napísal:No to hej heheh ale uz vidim potom tu spotrebu gum
CRX160 napísal:noo este mam otazku ....... ked nastartujem tak vypise nejake veci ze washwasser a podobne ale po chvilke jazdy ked prudsie pridam mi napise toto ....... Niveauregelung .... som to dal prelozit cez slovnik na nete ta to znamena regulácia hladiny alebo regulácia výšky vozidla alebo úrovňová regulácia .......... nevie niekto poradit co s tym ?