... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: Porovnanie cien nahr. d. BMW vs. ostatne (ludovejsie) zn

Štvrtok, 29. Augusta 2013, 20:34

hej ludia ale on nejde kupovat buracku aby potreboval karosarske diely alebo nieco co zozene len original bmw za cenu ktoru si bmw povie... tu chalan chce nejaku 2009nu bmw na ktoru kadejaky garazmajster tak isto nebude kupovat original filter za 20€ ale zobere za 10€ od jozka ferka zo skladu + nebude kupovat bmw olej za 15€ liter ked tam moze dat iny ktory splna tu istu normu za 8€ liter... berte to tak ze spotrebny material sa da kupit za rovnake peniaze ako aj na ine auta, teraz som kupoval na Mko textar zadne platnicky, stali ma 39€ pricom tie iste ma bmw v cenniku za 98€ atd

Rocker
Auto: BMW 323i
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 29. Augusta 2013, 23:07

PeqpeK napísal:
kamo sorry, nechcem byt zly, ale tu sa rozprava o 10r novsom aute, kde len navigacia + svetla stoja tolko co E46
na take auto zhanat diely v autokelly? to si snad nemyslel vazne...preboha

ides porovnavat servis E46 vs servis E90 LCI? zobud sa zo sna

chlape, nič proti tebe nemám, ani sa nechcem hádať, bo mať nepriateľov, ale http://www.autokelly.sk/?utm_source=goo ... T=16|LNG=1 a UPOZORŇUJEM, že nie som žiadny dealer ani reklama pre autokelly. Poznám ich len cez kamoša. a nerozprávam, že sú špička na našom trhu. ..ale čo nemajú na sklade, zoženú. a netrvá im to polroka. info. mám od môjho servisáka, tiež bol na nich niekedy nevrlý. a nie je to žiadny monterkový garážista, čo si ruky utiera do pucvoly. čo mi urobil, to ide na 101%. a jasné, že neporovnávam ceny e46 vs. e90. prišiel som z práce, som ok. pri plnom vedomý. ako si na tom ty?? inak mier, ok? :smile: ..no a nezapratávajme chalanovi tému.

jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 30. Augusta 2013, 06:24

no ze autokelly su spicka by som radsej zakusol 8. zubom do jazyka a uz vobec nie o tom ze co a za co predavaju

dalej to co stoja nahradne diely na nove a stare bmw? co to je za kokotinu?

ci pojdem kupit cidlo abs na e36 alebo na f30 bude stat rovnako, to iste ci si budem kupovat svetlo na e39 alebo f10

a smutny je aj dalsi fakt ze bmw okrem par vybranych jedincov nevie nikto servisovat
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

ice.blade

Piatok, 30. Augusta 2013, 08:08

ono pouzite nahradne diely su na stare auta lacnejsie lebo je ich na mraky... to ze pouzite E39 svetlo sa predava po 100€ a F10 po 700€ neznaci ze je to svetlo drahsie, rozdiel pri nakupe 2 novych svetiel (E39 vs E90 lci) moze byt 50€ pricom cena noveho svetla je cca 800€ jedno ci E39 alebo E90 teda pokial nekupujem to nove svetlo s adaptivnym nastavovanim nejake nove ultraxenonove vybojky cim sa cena nabaluje do vysok atd

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Piatok, 30. Augusta 2013, 19:13

ice.blade napísal:
hej ludia ale on nejde kupovat buracku aby potreboval karosarske diely alebo nieco co zozene len original bmw za cenu ktoru si bmw povie... tu chalan chce nejaku 2009nu bmw na ktoru kadejaky garazmajster tak isto nebude kupovat original filter za 20€ ale zobere za 10€ od jozka ferka zo skladu + nebude kupovat bmw olej za 15€ liter ked tam moze dat iny ktory splna tu istu normu za 8€ liter... berte to tak ze spotrebny material sa da kupit za rovnake peniaze ako aj na ine auta, teraz som kupoval na Mko textar zadne platnicky, stali ma 39€ pricom tie iste ma bmw v cenniku za 98€ atd

s tymto vsetkym sa rata ;) ale ked ti odide CIC, automat, dpf, vstreky, BT modul, etc... a nechces to fusovat, tak to bude stat mrte viac ako nejake bezne diely na benzinovu 46tku

samozrejme social E90 318i bude menej nachylna na vyssie spomenute

ceny dielov z druhej ruky su takisto nasobene koeficientom vacsim ako 1, prave z toho dovodu, ze je to novsia kara

samozrejme, ze ako spomenul jararak tak sproste ABS snimace budu stat podobne lebo je to defakto rovnaky diel, len treba brat v uvahu, ze o 10r novsie auto ma v sebe mrte viac elektroniky a inych vychytavok ktore sa mozu pokazit

proste cela ta hlaska ze servisovat bmw je uplne v pohode a lacne je ](*,)
nie je bmw ako bmw

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 30. Augusta 2013, 21:58

ale je aj rozdiel servisovat a servisovat!
ak niekto pojde do servisu koli vymene oleja alebo ziarovky, tak je jasne, ze prevadzkove naklady ma vysoke. ten kto si vie zakladne veci spravit sam usetri dost. aj ked nie vserko sa da pri novych autach. no nie s kazdou <> vinou treba letiet do servisu ;-)

jararak
Auto: skodofka 120l

Sobota, 31. Augusta 2013, 02:24

Ako vravis servisovat nejaku 318 e46( ak neratame n42) bude nieco ine ako f30 v plnke

Avsak vstreky, dpf stoja zhodne na jedno aj na druhe ak porovnavame napr 330d

Mk4+16:9 bude na tom dost podobne ako CIC

Mulf modulov najdem plnu rit ale najdi ulf modul novsej ako 1 generacie ktoru ti aj teraz bavaria s radostou preda( generacii je 13)

Cena servisu sa dost meni v zavislosti od vybavy a taktiez motorizacie, predsa len brzdy stoja inac na 318d a na 335d a pod

Na druhunstranu servisovat na bok buchnutu x6 je lacnejsie ako spravit citroen crosser pri rovnakom poskodeni a pritom je to tak napicu auto, ze este ani ten znak od renaultu okopirovat nevedia
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 31. Augusta 2013, 15:30

Ako tu uz padlo - nie je BMW ako BMW. Jebni na predok E39 - pozhanas diely z buraciek, od miestnych predajcov a myslim, ze ta to nevyjde drahsie ako opravovat ochcavku..mozno este lacnejsie.
Ale jebni na predok F10, co ma ACC, night vission, kamery a LED svetlomety a dostanes sa na sumu, ze ti zo servisu rovno zavolaju zachranku :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Pežot

Sobota, 31. Augusta 2013, 15:49

Alebo ponuknu splatkovy kalendar :lol:

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Sobota, 31. Augusta 2013, 18:14