... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ooldo napísal:no celkovo ako sa s tym naraba a tak napr .jednotlive funkcie konkretne ked stlacim check tak sa mi tam rozsvieti plny pasik na konci je plusko a nic je to pokazene?
ooldo napísal:no celkovo ako sa s tym naraba a tak napr .jednotlive funkcie konkretne ked stlacim check tak sa mi tam rozsvieti plny pasik na konci je plusko a nic je to pokazene?
matyson napísal:To ze mas tlacitko check control neznamena ze mas Check control.Ked ho stlacis a nemas ziadnu poruchu:CHECK CONTROL OK.Ked sadnes do auta a potocis klucom zopne sa ti BC.Co je na nom,alebo nesvieti?Sprav test odpoj steker zo zadneho svetla,potom potoc klucom a sme doma BC oznaci,alebo neoznaci zavadu.Alebo,este ti nedosla voda ostrekovacov,ak ano tak potom ti musel Bc dat zavadu.Potom je tu este jedna vec,mozno mas Check control OF.Ale to uz ti neporadim ako ho dat ON.Myslim ze skrite funkcie su stlac 1000 a 10,albo 100.Nehrab sa tam radsej.Vecer dam komplet vsetko o BC,navod,funkcie,dodatocna montaz,Ak to zvladnem.
ooldo napísal:Vie mi niekto poradit, mam velky BC E36 a postreboval by som navod na obsluhu , moze byt aj v nemcine dakujem