... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

ooldo
Autor témy
Auto: BMW 323i Touring
Kraj: Bratislavský

Poradimi niekto? velky BC navod na obsluhu

Pondelok, 28. Septembra 2009, 20:26

Vie mi niekto poradit, mam velky BC E36 a postreboval by som navod na obsluhu , moze byt aj v nemcine dakujem

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Re: Poradimi niekto? velky BC navod na obsluhu

Pondelok, 28. Septembra 2009, 21:47

aky navod na obsluhu? co tam chces robit? troska to skonkretizuj

ooldo
Autor témy

Pondelok, 28. Septembra 2009, 23:52

no celkovo ako sa s tym naraba a tak napr .jednotlive funkcie konkretne ked stlacim check tak sa mi tam rozsvieti plny pasik na konci je plusko a nic je to pokazene?

Jannci

Utorok, 29. Septembra 2009, 08:09

ooldo napísal:
no celkovo ako sa s tym naraba a tak napr .jednotlive funkcie konkretne ked stlacim check tak sa mi tam rozsvieti plny pasik na konci je plusko a nic je to pokazene?

to mas origo, alebo dorabane. lebo ked sa ti rozvieti cely pasik, tak to znamena, ze nemas CECK CONTROL aktivovany, alebo tam nieje vobec

ooldo
Autor témy

Utorok, 29. Septembra 2009, 11:25

mam to origo

Jannci

Utorok, 29. Septembra 2009, 13:00

tak potom ti nejde CHECK CONTROL. nachadza sa za kastlikom, skotroluj ho. potom pozri poistky, ci su OK, ak nie, tak to je dorabane, a nemas to nakodovane v BCcku

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 29. Septembra 2009, 13:17

ooldo napísal:

To ze mas tlacitko check control neznamena ze mas Check control.Ked ho stlacis a nemas ziadnu poruchu:CHECK CONTROL OK.Ked sadnes do auta a potocis klucom zopne sa ti BC.Co je na nom,alebo nesvieti?Sprav test odpoj steker zo zadneho svetla,potom potoc klucom a sme doma BC oznaci,alebo neoznaci zavadu.Alebo,este ti nedosla voda ostrekovacov,ak ano tak potom ti musel Bc dat zavadu.Potom je tu este jedna vec,mozno mas Check control OF.Ale to uz ti neporadim ako ho dat ON.Myslim ze skrite funkcie su stlac 1000 a 10,albo 100.Nehrab sa tam radsej.Vecer dam komplet vsetko o BC,navod,funkcie,dodatocna montaz,Ak to zvladnem.

Jannci

Utorok, 29. Septembra 2009, 13:51

matyson napísal:
To ze mas tlacitko check control neznamena ze mas Check control.Ked ho stlacis a nemas ziadnu poruchu:CHECK CONTROL OK.Ked sadnes do auta a potocis klucom zopne sa ti BC.Co je na nom,alebo nesvieti?Sprav test odpoj steker zo zadneho svetla,potom potoc klucom a sme doma BC oznaci,alebo neoznaci zavadu.Alebo,este ti nedosla voda ostrekovacov,ak ano tak potom ti musel Bc dat zavadu.Potom je tu este jedna vec,mozno mas Check control OF.Ale to uz ti neporadim ako ho dat ON.Myslim ze skrite funkcie su stlac 1000 a 10,albo 100.Nehrab sa tam radsej.Vecer dam komplet vsetko o BC,navod,funkcie,dodatocna montaz,Ak to zvladnem.

pisem to este raz. ked po stlaceni tlacitka CHECK sa rozsvietia vsetky segmenty displaya, tak to znaci, ze je CHECK CONTROL nieje pritomny!
su len tieto 3 moznosti

1.CHCECK CONTROL modul tam fyzicky nieje
2.je odpalena poistka, alebo preruseny kabel
3.OBC nevie ze ho ma pripojeny, treba to nakodovat

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 29. Septembra 2009, 17:29

ooldo napísal:
Vie mi niekto poradit, mam velky BC E36 a postreboval by som navod na obsluhu , moze byt aj v nemcine dakujem

dam to aj do navodu.http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ni+teplota

ooldo
Autor témy

Utorok, 29. Septembra 2009, 18:54

Dakujem zatial za pomoc idem si to este raz pomaly a kludne vsetko precitat a prestudovat zatial som nasiel myslim dobru stranku www.bmw-e36-archiv.de

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 237 neregistrovaných