... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
ukh
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Pomôžte pri hľadaní člena (modul centrálu, Piešťany)

Streda, 18. Augusta 2010, 00:56

Neviem, do akej sekcie to zaradiť, nič lepšie mi nenapadlo.

K veci - v roku 2008/9 mi niekto z klubu odpovedal na inzerát ohľadom modulu centrálneho zamykania na E36. Ten mi poslal a vyšiel mi v ústrety tým, že mi dal možnosť modul vyskúšať a pokiaľ bude funkčný, tak mu zaň pošlem koruny, pokiaľ nie, tak mu ho pošlem späť. Modul mi došiel do Žiliny, aj sme ho založili. Či bol OK alebo nie si už nepamätám, každopádne mi v krátkom čase odišlo auto, tak som to už ďalej komplexne neriešil. Dotyčnému pánovi som tým pádom zostal dlžný nejaké peniaze. Lenže neviem, o koho sa jedná... Tuším, že bol z Piešťan. Spomenul som si na to náhodou, s odstupom času. Až by ste niekto mali tušenie o koho sa jedná, prípadne si to ten pán číta osobne, tak prosím odpoveď sem, alebo do PM.
Ďakujem.

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Re: Pomôžte pri hľadaní člena (modul centrálu, Piešťany)

Streda, 18. Augusta 2010, 08:37

tusim som to bol ja, teda ak islo o ZVM modul za 10.- alebo 15.- E, uz si nepamatam :]
este si sa tusim raz potom ozval ale sme na to zabudli zase nejak..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

snip_snap
Auto: BMW X5 e70 3.0 sd
Kraj: Trenčiansky

Streda, 18. Augusta 2010, 20:45

ake krasne gesto,pane boze sa neposerme teraz vsetci... ale to ze si sa zachoval voci mne ako dement to tu nespomenies?
k veci: bral som tuto od ukh nejake veci, najprv spokojnost parada, lacne a fajne... ale ked uz mal reklamaciu tak ako keby som uz neexistoval, nedvihal mobil, neodpovedal na sms, klamal ze uz poslal danu suciastku a nic neposlal. ale sak zbytocne sa nervovat, taky sme uz my slovaci, odrbat o panaze a co najviac zarobit,vsakze?

ukh
Autor témy

Streda, 18. Augusta 2010, 21:05

1) Vec sa Ti posielala s papierom neviem teraz presne kedy koncom jula. Rano to nie je problem zistit.
2) Cim som Ta odrbal ? Zaplatil si mi nieco, co si nedostal ?

arny

Streda, 18. Augusta 2010, 22:04

3)neviem co to sem jebes do prispevku ty magor ,napis mu PMko a nezajebavaj to tu kurva kvoli takym ako si ty to tu stoji za picu
EX E36 318is ,EX E34 525i ,EX E30 320i ,EX E32 735i :)
E30 335i

snip_snap

Nedeľa, 22. Augusta 2010, 11:44

arny magor si akurat tak ty, davam to sem preto aby sa nedali ludia na fore odrbavat...

ukh: boli sme dohodnuty na rovnakych znackach gulovych capov a nie na tom ze mi jeden posles NK a druhy MEYLE, keby som ti nevolal hned pri preberani tovaru ze to dostanem vsetko tak ako ma byt tak to ani neriesim, ale si mi nasluboval ze jasne bez problemov mi vsetko posles, ale bohuzial potom, ked nic neprichadzalo zo dva tyzdne tak som vedel na com som... a povedz mi ze som ti nepisal smsky a nevolal zo 5x ...az mi posles ten papier ze si mi to posielal tak vsetko berem spat, ale zase vyrobit sa da hocico v tejto dobe... s panom bohom

ukh
Autor témy

Nedeľa, 22. Augusta 2010, 12:03

Riesime to tu, alebo cez PM ?
Na PM som Ti odpovedal.
Doklad k listu prvej triedy bohuzial neexistuje, takze tam si na koni Ty. Kedze sa mne doposial nic nevratilo, tak nemam dovod predpokladat, ze je nieco zle. Jediny doklad, ktorym to dokazat viem je u mna vystavena faktura na ten dalsi cap, no neviem, aku to ma pre Teba vahu.
Skus mi povedat, ako si to nakoniec vyriesil.

snip_snap

Nedeľa, 22. Augusta 2010, 14:25

ja som nic dalsie od teba nedostal a nikto ma nekontaktoval, nakoniec som to vyriesil tak ze som si cap objednal u niekoho ineho, a ten tvoj NK cap mi zostal doma. mna proste nasralo to ze si mi neodpovedal na sms a ani nedvihal... TAKTO SA OBCHODNIK NESPRAVA. pre mna to uz haslo, capy mam namontovane aj axialne tycky. tymto som chcel upozornit clenov ze tu mame aj spolahlivych aj nespolahlivych predajcov... amen.

ukh
Autor témy

Nedeľa, 22. Augusta 2010, 14:35

Vysvetlil som Ti to, ci uz dostatocne alebo nie necham na Teba.
Kazdopadne ma mrzi, ze to takto vypalilo. Dalsie info mas v odpovedi na PM.
OK, tiez amen.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 242 neregistrovaných