... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
wollodya napísal:tam ako mas stierace, nemas to upchate napr. vsetkym tym humusov co opadava zo stromov?
wollodya napísal:
chembos napísal:skus pozret ci mas na podlahe zdola take gumenne stuple, mali by tam byt, ak tam najdes len kruhovy otvor(cca 1,5cm priemer asi) tak tam by mal byt ten stupel, ak tam neni, tak tam nieco nepriepustne natlac, bude to zrejme tym ked to je len vzadu, popripade pozri gumove tesnenia dveri, a skus ci nemas mokre tapaciri na streche pri zadnom okne, prednom okne a pri tych dverach, ak ano budu to derave tesnenia
popripade si pozri ci nemas prestrelena auto gulometom, aj tym by to mohlo byt![]()
yuroshik napísal:
noo tie gumenne stuple tam boli ale ja som ich povytahoval, ale pochybujem ze to tecie odspodu, to sa mi nevidi, a stava sa to aj ked doumyvam auto tak to tam je, ale nikde inde okolo, takze asi cez tie dvere, skusim to v sobotu pozriet, inak dik zatial vsetkym
yuroshik napísal:vcera som sa na to trosku pozrel a asi to ozaj tecie cez dvere a potom si to nejako pod to tesnenie najde cestu, v sobotu to rozoberem, ved v zime tam bude bazen
pepino napísal:Najskor ti zateka cez zadne dvere. Skontroluj si ci mas prilepenu tu barieru vo dverach.
Tu je nieco o tom. Odkaz