... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
balino napísal:nepovedal som ze niekto mu siahne daju mu to odstranit samemu!koncim teraz stavebnu skolu vim ne!inac budu sankcie ked tak nespravi tak mudrujte dalej nech mam vecernicek![]()
priklad: vedla mojej babky si postavil sused autolakovnu strasny smrad a vypary...podali sme ziadost...zistili ze to tam nema stat a viete ako to dopadlo?stale to stoji a stromceky v nasej zahrade hynu...a njekto ma v kancli novu m3ku....
Xader napísal:este som nikdy nezazil , ze ked klient mal schvalene v UP ze ma pozemok schvaleny na malopodlaznu bytovu zastavbu a zacne stavat nacierno, ze by mu stavebny urad prikazal stavbu odstranit. dobre, mozno hej...keby napriklad prekrocil zastavanu plochu...ked je napr. 25% a on by tam staval na ovela viac...vzdy je nejaka mala tolerancia, ked to presvihnes. ale neodstranuju, davaju pokuty a dodatocne povoluju...v realite sa to ale robim inak, ked chces stavat nacierno...Peppo asi naznacil akym sposobom...
ja sa nejdem hadat, len hovorim, ze by som sa nebal odstranenia stavby![]()
a urcite nejdem podcenovat skolu, urcite ucia dobre...len viem ako to funguje na uradoch ... od referentov az k primatorom ...bohuzial