... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
m4x
Autor témy
Auto: E60 545i
Kraj: Bratislavský

Pomoc - E36, panel dvoj. zon. man. klimy - BA

Pondelok, 11. Októbra 2010, 17:39

Zdar all,

hladam nejakeho dobraka z BA, ktory ma vymontovany pripadne si vie na chvilku vymontovat ovladaci panel kurenia/dvoj zonovej manulnej klimy - potrebujem si overit ci mam tento panel poskodeny alebo je v poriadku. Velmi by mi tym ten clovek pomohol a bol by som mu zaviazany ! ! ! Vopred dakujem !

Zaradil som to do tejto sekcie schvalne, nakolko sem chodi viacero uzivatelov a mozno natrafim na stastie tu, kedze je myslim vopred jasne, ze to nebude lahky oriesok najst niekoho takeho. Dik za pochopenie!
!!! Obrázok ???

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Pomoc - E36, panel dvoj. zon. man. klimy - BA

Pondelok, 11. Októbra 2010, 18:11

Pozor, to tvoje kúrenie ma označenie IHKR a skladá sa ešte aj z riadiacej jednotky, ktorá je schovaná pod stredným tunelom hneď za radiacou pákou, taká čierna krabica, drží na takom plechu, však to rozober a uvidíš... :wink:

maiki
Auto: 02" E46 320d

Pondelok, 11. Októbra 2010, 20:30

caf, ak ti staci len panel, ja ti ho kludne poziciam na vyskusanie... no este som ho nikdy nevyberal, a ak sa to da vybrat a odpojit bez nutnosti vybratia radia , tak to mozme poriesit

pripadne skoc na vrakovisko v moste, je tam kopec E36 s manual klimou ;-) tam si vyberes
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

m4x
Autor témy
Auto: E60 545i

Streda, 13. Októbra 2010, 21:00

PetoK napísal:
Pozor, to tvoje kúrenie ma označenie IHKR a skladá sa ešte aj z riadiacej jednotky, ktorá je schovaná pod stredným tunelom hneď za radiacou pákou, taká čierna krabica, drží na takom plechu, však to rozober a uvidíš... :wink:

mozes mi dat viac info ? toto som presne hladal s elektrikarom a nevedeli sme kde hladat #-o

maiki napísal:
caf, ak ti staci len panel, ja ti ho kludne poziciam na vyskusanie... no este som ho nikdy nevyberal, a ak sa to da vybrat a odpojit bez nutnosti vybratia radia , tak to mozme poriesit

pripadne skoc na vrakovisko v moste, je tam kopec E36 s manual klimou ;-) tam si vyberes

zatial diky, no vrakac asi ee, bo to su zdieraci - viac krat som sa presvedcil

a zatial to neviem vybrat nejako jednoducho :-D
!!! Obrázok ???

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 235 neregistrovaných