... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
auto111 napísal:Ale to ze prislo volit 13% volicov je ukazka hluposti a zaostalosti ludi v SR.
auto111 napísal:V takom Rakusku bola ucast 46 % !!
auto111 napísal:Euro urcite Slovensku pomohlo a nie poskodilo - Koruna bola podla mna slaba mena a neviem ci by obstala napr. pocas krizy.
auto111 napísal:K zakonom EU - velmi vela robi ako tieto zakony implementuje NR SR do slovenskych zakonov - pamatam si ze Cesi to zvladli bezproblemov, zatialco Slovaci prijali nejaky ultrabyrokraticky zakon (a takych pripadov bolo viac).
auto111 napísal:Euro urcite Slovensku pomohlo a nie poskodilo - Koruna bola podla mna slaba mena a neviem ci by obstala napr. pocas krizy.
BranoMW napísal:ale nie, nenahovarajme si :-)
Navyse zeby som mal povazovat seba za hlupeho a zaostaleho cloveka? :-)))))))) jooooj....
BranoMW napísal:Ma to svoj dovod :-)
BranoMW napísal:Velky omyl, ale to je na dlhu debatu (do ktorej nechcem ist).
Ak len vytrhnem z kontextu, zakladne pravidlo: silna mena = znizena konkuriencie schopnost
sysell napísal:Preco je nevolit nedobre riesenie?
auto111 napísal:
Ak som sa niekoho dotkol takymto vyrokom to je mi luto - v kazdom pripade je nevolit nemudre rozhodnutie.
Ano ma to dovod vid moj bod vyssie (v pripade AT plati opak mojho tvrdenia).
auto111 napísal:Ale aj prilis slaba mena (co by bolo pomerne realne v pripade SK) voci Euru nie je dobry stav.
sysell napísal:Preco je nevolit nedobre riesenie?
auto111 napísal:
Lebo zjednodusene napisane sused voli za teba.
Napr. ak by ludia v 1998 kaslali na volby (tak ako v sobotu 24.5.) Meciar by ostal pri moci a Slovensko by padlo ozaj hlboko - asi by sme boli velmi blizko Ukrajine.
A nefunguje to tak ze ked 80/90% ludi nepojde volit politici sa umudria. K moci sa praveze dostanu este vacsie prasiatka resp. tym co tam kradnu/povaluju sa taky nezaujem obcanov vyhovuje.
BranoMW: ano ekonom nie som ale chapem ako to funguje a vsetko ma negativa (aj slaba koruna). Ale asi tu temu budeme zbytocne rozvadzat - tak radsej nie.