... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
EBOLA napísal:edit:
dedo, ale fico ti neznasilni a nepodreze babku, smeraci v tlupe nezbiju do bezvedomia dedka, neukradnu bezpecnostne prvky zo zeleznic alebo poklopy z cesty, tych pripadov osadnikov ktori spravili zverstva ktore by nespravil ani tulavy pes je tolko, ze je cloveku z toho zle. tu sa mame este fajn, nanajvis ti otvoria brucho nozom ale na vychode je to boj o zivot.
EBOLA napísal:dedo ale ja netvrdim, ze aj bieli nerobia zle veci. robil som aj s par ciganmi a mal som par znamich s ktorimi sa zdravim.
ale ja som hovoril o niecom inom. nevidel som aby stovka bielych palicami bili malych ciganskych futbalistov a trenera, tak istk som nevidel aby banda bielych 12-15 rocnych chlapcov skakala po hlavach starym ciganom aby im ukradli 5e. takych prikladov je viac. tak isto som ti napisal, ze hovorim hlavne o divokom vychode kde zije v domoch 40clenna rodina v osade s 2500 osadnikmi.
Pežot napísal:Preto už dávno hovorím, neprispôsobivých strieľať ... a je jedno, či je čierny, biely, ružový alebo aj zelený.
Proste, ten kto iba berie zo systému a nič nedáva, by mal byť podľa toho aj posudzovaný, nie?
deszka3 napísal:Ľudia, ak si chcete troška zvýšiť tlak, tak na facebooku vyhľadajte Roberta Fica a čítajte komentáre ich ovečiek.![]()
![]()
BranoMW napísal: