Predvcerom mi jeden genius antivaxer, antivsetko, vsetko je spiknutie elit, on nejde na ockovanie lebo mu znamy lekar povedal, ze coksoro bude vakcina vo forme tabletky, ktora bude daleko ucinnejsia (toto mi hovoril niekedy v marci), teraz mi teda hovoril, ze cital, neviem kde, fajciari su menej ovplivneni koronou a maju lepsi priebeh resp. neumieraju na nu tak casto. Siel este dalej doplnit, ze vlastne fajciari v tom maju ovela lepsie sance nez napr. taki sportovci, sice mladi ale maju vydychane pluca a preto ich to dojebe. A si tak pochvaloval, ze ked mal sam koronu kedysi v auguste, tak fajcil stale aj ked ani necitil dym a vraj prave to ho MOZNO zachranilo. No mna jebne uz.. ale nieje to prvy krat, co som pocul taketo kokotiny, aj alkoholici si vedia najst zdravotne dovody preco nasavaju, ohnut realitu do vyvrtky. Ked hentoho nejebla korona, jebnu ho cigarety. 3 krabicky denne standart ale aspon sa nedal ockovat a ochranil sa cigaretami.. v ktorych je asi kazda rakovina, aka existuje.