... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Streda, 30. Júna 2021, 14:44

medvede pri Senci?

Robert Fico v prejave bráni bývalú štátnu tajomníčku Moniku Jankovskú. Špeciálnemu prokurátorovi Danielovi Lipšicovi vyčítal, že ju chce opäť dostať do väzby, „aj keď má zlomené zdravie“, a urobiť to chce v lete, „keď je 37 stupňov“.
Povedal, že Jankovskú by určite dali „do ženskej väznice, na piate poschodie, pod plechovú strechu“.
Lipšica vzápätí obvinil, že tým chce Jankovskú fakticky zabiť, a vyzval ho, aby ju radšej potom zhodil z mosta alebo vežiaka. „To bude milosrdnejšie, humánnejšie,“ nechal sa počuť predseda Smeru.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Streda, 30. Júna 2021, 14:49

Joo 37+chlast..

bmwmpower82
Auto: Mondeo
Kraj: Bratislavský

Streda, 30. Júna 2021, 15:13

MatusRK
Kraj: Žilinský

Streda, 30. Júna 2021, 15:18

Killo napísal:
u nas to nie je o nic lepsie.

Sa mi dostal prispevok nejakeho polovnickeho kokota dezolatskeho, dal fotku dorezaneho kona s komentarom, ze neoverene info ale kobylu napadol medved niekde za Sencom, pravda vyjde najavo !!!!1!1
Hned do par minut mu tam ludia postli, ze kobyla sa sama zranila ked sa drala cez plot ci co to, je to zdokumentovane veterninarmi ako ju osetrovali.
Ale proste medved je teraz jak Sulik, za vsetko moze.
Kokoti vsade
Jedni kokoti sú postovaci fakenews a oproti na druhej strane barikády sú rovnakí kokoti čo si na mackov nedajú dopustiť. Akurát tých prvých bude asi menej.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Streda, 30. Júna 2021, 15:32

Neni pravda ale mohla by byt!

MatusRK neviem kolko macko-zachrancov si videl ( #mackolivesmatter ), ja som bohuzial zazrel iba premotivovanych polovnikov s bravcovymi hlavami, ktori sa ohanaju tym jak medvede zabijaju ludi, znasilnuju zeny, su nezamestnani na podpore a kradnu nam robotu (jaj pockaj ci to boli migranti? Retorika rovnaka).

Na tuto problematiku nemam nazor, lebo nemam dostatocne vela informacii. To malo co som nacital, je ze teda tych medvedov tu mame nasobne viac ako inde v europe, ale teda netusim ci to je az taky velky problem, k tomu by sa mohol vyjadrit nejaky odbornik. No a polovnikov, aspon podla fotiek a prejavu, za odbornikov moc nepovazujem :)
Btw co je pravdy na tom, ze prikrmuju a tym vlastne lakaju medvede zist nizsie k obydliam? Ako vplyva neustale odlesnovanie a vystavba v horskych oblastiach na migraciu medvedov? Bude sa zomierat na medvede alebo s medvedmi?
Prílohy
Capture+_2021-06-30-16-23-05.png
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

starynovy

Streda, 30. Júna 2021, 15:48

Ked tam vidim to hrozmenie, prauda sa ukaze!! Nah.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Streda, 30. Júna 2021, 16:36

Poviem svoj názor aj keď iba s maturitou ale príde mi nelogické že nemáme regulovaný odstrel na najnebezpečnejšie zviera široko ďaleko. Nikto z vás nechce stretnúť ursusa hnedého na živo. Ruku na srdce. A zjavne sú premnožené. Pred 100rokmi sme ich takmer vyhynuli a doteraz sú chránené. Čakáme kým si začnú stavať domy alebo čo?
A napíšte tu jeden že im bereme domov lebo rubeme lesy ale kurva tie lesy sa aj sadia a ja osobne som bol pred pár rokmi, tak prosím každého kto nebol, nech sa ani neopovazi tu niečo picovat. A drevo rozhodne potrebuješ....
Edit a komu sa nepáči odstrel medveďov,nech si ich zoberie domov, ostatné sa strieľajú....

starynovy

Streda, 30. Júna 2021, 16:42

Treba sa prisposobit, všetci hobby vychadzkari co poznám, si pod zamienkou medveda spravili zbrojak. Dobra vyhovorka proste, ja som za ursu rad. :D Musis len dufat, ze nema aegis.
Prílohy
SmartSelect_20210630-174152_Samsung Internet.jpg

Abyssko

Streda, 30. Júna 2021, 16:48

Každý medveď je ursus po latinsky len sa mení to druhé slovo 😁
Už chápem tie poľské napodobeniny zetora 😁
Ste sa neučili latinčinu či co

starynovy

Streda, 30. Júna 2021, 16:53

Mam zapisanu od septembra.

Abyssko

Streda, 30. Júna 2021, 17:03

Dúfam ze na vysokú školu sadenia stromčekov....
Edit Ono keď ti to príde z vanguardom v 13minute tiež picujes
Edit 2 a som si spomenul, keď som bol malý ešte v internetke v dk som videl epic fight sniper vs ursa ten sniper prišiel asi v 30minute s divinou, ta ursa ho zabila, hovorím si v piči hra dovi. Ten kokot prišiel asi za 15min zas s druhou divinou a ta ursa ho zas zabila. Ten kokot skladal ďalšíu a medzitým vyhral hru 😁

starynovy

Streda, 30. Júna 2021, 17:11

Boha internetka na tatliacke.. nostalgy hits hard today. Samozrejme, lesnicka. Mozes byt saditel aky chces, tree whisperer, fuck all. Ked nemas papier z lesnickej strednej, nemozes sadit stromky za 1,5/h.

Abyssko

Streda, 30. Júna 2021, 17:14

Presne tam, akurát rozmýšľam že nato že som mohol mať 8-9rokov keď som tam chodil, tak som nikdy nepocítil akékoľvek osočovanie alebo urazky alebo že by si piču robili starší zo mňa. 😁 True partia gamerov. Škoda že si ani len nepamätám nikoho. A to som väčšinu času len kukal lebo nebol free Pc.

starynovy

Streda, 30. Júna 2021, 17:17

To bolo asi tym, ze kazdy platil tak sa sustredil na hru, nie ci je najlepsia ale ze nejaka je. :D Neviem ci bolo CS1.6 uz ked sme tam chodili, asi este nizsia verzia. Cigani komparz vsade okolo... By tam nacek vosiel sedmou do vnutra.

Abyssko

Streda, 30. Júna 2021, 17:20

Cs, war3 ja som sem tam hulakal q3arena, hl šlo dosť ale mňa to nebavilo boha a potom tam boli kokoti čo nemali doma internet a jebali ťa hrať 😁 Atomic bomberman ešte, bulanci, fakt už neviem 😁😁
Edit war3 myslím stavanicu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 257 neregistrovaných