... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Re: Politika a ine sr*cky

Streda, 26. Mája 2021, 13:04

Nechápem, asi vekom

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Streda, 26. Mája 2021, 13:18

ked je rec o toxickych fazulach :)

Vláda schválila používanie ruskej vakcíny Sputnik V na Slovensku. Ministerstvo zdravotníctva má do 7. júna umožniť očkovanie aj touto neregistrovanou vakcínou. Aktuálne je k dispozícii 200-tisíc dávok.

Strana Za ľudí sa pri hlasovaní o umožnení očkovať touto vakcínou zdržala, povedala Veronika Remišová s tým, že v strane sú za to, aby sa očkovalo registrovanou vakcínou.
Ministri SaS Sulík a Gröhling hlasovali za jej používanie.

##
este aby nam to ti nasi bratia dovolili pichat do zil, ked zas nie sme majitelmi toho zazraku.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Streda, 26. Mája 2021, 13:20

Zrovna mi prisla smska na pichacku par minut po tom co som si ten clanok precital, som sa bal precitat spravu ci na mne nechcu skusat tu obrannu zbran
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

boborjelotor

Streda, 26. Mája 2021, 14:31

pandemia na ustupe, aj opicke uz zrusili karantenu.

starynovy

Streda, 26. Mája 2021, 18:07

Ked sa na svojom piesocku hras na uhlikove neutrality, elektromobilitu, obnovitelne zdroje a potom.. https://www.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/cina-spustila-vice-uhelnych-elektraren-nez-zbytek-sveta-1377619

boborjelotor

Streda, 26. Mája 2021, 18:20

ja som sa nad tym nejako nezamyslel, ked som videl tie titulky o tom, ako vyspely bratsky narod z vychodu povolava vaznov na stavbu zeleznic, lebo neni ako uhlie vozit, reku wut, a kam..aha, no do Ciny ;)

boborjelotor

Štvrtok, 27. Mája 2021, 20:56

https://kultura.sme.sk/c/22666249/jiri-grygar-rozhovor.html

Ako ste si vtedy, bez internetu, vymieňali informácie zo svetom?

Západný svet bol na tom po druhej svetovej vojne technologicky podstatne lepšie. U nás bolo všetko embargované, najlepšie veci sa k nám nedostali. Viem, aký som bol šťastný, keď som si priniesol vreckovú kalkulačku - tajne cez hranice. Mala asi dvesto inštrukcií, to znamená dvesto buniek.

Teda málo?

Áno. Už to vedelo počítať, ale bol to veľmi triviálny stroj. V každom prípade, železná opona bola hlavným problémom, už po roku 1948 sme mali nulový kontakt so Západom a ak sme nejaký kontakt so západným vedcom mali, napríklad listový, mohli sme byť potrestaní.

V Sovietskom zväze sa to stávalo. Poviem vám príbeh. Najlepší astronomický ústav bol v Leningrade, patrila k nemu veľká hvezdáreň, už od čias cára bola výborne vybavená a aj komunisti do nej investovali.

Najlepších ľudí odsúdili na smrť zastrelením alebo na mnoho rokov odňatia slobody len preto, že do tej hvezdárne chodili žiadosti o separáty vedeckých prác.

Čo to znamená, separáty?
Keď ste napísali vedeckú prácu do nejakého časopisu, dostali ste z nej separáty, ktoré ste mohli rozdať alebo poslať napríklad aj do cudziny. A takéto žiadosti chodili zo Západu aj do leningradskej hvezdárne. Štátna moc to vyhodnotila tak, že nepriatelia štátu predávajú cenné výsledky astronomického výskumu špiónom, aby to mohli zneužiť proti Sovietskemu zväzu.
A tak sa stalo, že riaditeľa hvezdárne popravili a jeho manželku, tiež astronómku, odsúdil na dvadsať rokov väzenia. Pritom vôbec nemohli za to, že im niekto napísal list. My tu v Československu sme dopadli ešte dobre. Tu sa iba vyhadzovalo z práce

#####
ale v amerike lyncovali cernochov!!

starynovy

Štvrtok, 27. Mája 2021, 21:46

hEi ALe KolKiCh LuDy ZabYlI amErIcAnIA TO uZ neP0Vjes! oUvfCa zaPadu...

ViktorDDD

Piatok, 28. Mája 2021, 05:49

Rusi mali popravy obranne!!!
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

starynovy

Sobota, 29. Mája 2021, 10:39

Ticho ako v nedelu, tak aspon nieco na prerazenie.. :D Dufam, ze cesky kokot uz intenzifikuje "JA TO ŘÍKAL!!! VY OFCE!!!"
https://www.badatel.net/vaxo-nehody-ohrozuju-ockovani-zombici-za-volantmi-aut-svoje-okolie/
Inak s tym su spojene aj rozne ine clanky kde su ockovani oznaceni ako ti chori, neplodni, roznasaci smrti.. a teda ti zdravi, mudri, neockovani, sa im maju sirokym oblukom vyhybat aby nezdochli tiez. Tie zidovske elity a big pharma to maju celkom premyslene, konecne sa zbavia toho plebsu ci na nich robi a bude.. pockat, to mi nevychadza. lol

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Sobota, 29. Mája 2021, 13:56

no do pice.
Preco to citas a preco to tu vobec zdielas, som dostal rakovinu po 2hom odseku.

Ak mám byť úprimný, nebojím sa zomrieť na covid, no veľmi sa bojím smrti po zrážke s niekým, kto má zlú reakciu na vakcínu.seems legit
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

ViktorDDD

Sobota, 29. Mája 2021, 14:36

Dpc po pol roku idem vcera na vychod na dialnici stretnem akurat nacka s i20tkou
Este tu niekde stretnem zarricka a cely vikend fpici
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

starynovy

Nedeľa, 30. Mája 2021, 12:23

ViktorDDD napísal:
Dpc po pol roku idem vcera na vychod na dialnici stretnem akurat nacka s i20tkou
Este tu niekde stretnem zarricka a cely vikend fpici
Prílohy
SmartSelect_20210530-132248_Samsung Internet.jpg
SmartSelect_20210530-132248_Samsung Internet.jpg (66.18 KiB) 572 zobrazení

boborjelotor

Nedeľa, 30. Mája 2021, 20:25

Obrázok
Andrejovi niekto poradil, ze ma skusit zalovit v zumpach (#slovonadnesnyden) slovenskych vod a chytat volicov ficovou metodou. ale toto je uz len smutne. POZNATE NIEKOHO?

starynovy

Nedeľa, 30. Mája 2021, 21:00

Obrázok50-tnik pre lepsie stotoznenie.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 235 neregistrovaných