Pondelok, 19. Apríla 2021, 10:54
to nemusela byt "druha" nakaza ale stale povodna, mne ked volal z regionalneho oneho zdravotnictva chlap po zisteni pozitivneho testu tak mi hovoril, ze mi neodporuca ist na PCR test 4 tyzdne od toho prveho pozitivneho, lebo aj ked 2 tyzdne nebudem citit ziadne priznaky, tak PCR test odhali pritomnost virusu este velmi dlho, hoci uz nebudem infekcny. osobne si myslim, ze by mi PCR zistil pozitivitu mozno aj 6 tyzdnov po, lebo ja si mozem povedat, ze teraz je to mozno len druhy tyzden, co sa mi napr. nezahlienuju priedusky, nemam random zvysenu teplotu hlavne v noci. cuch stale nie je 100% OK, velmi rychlo "otupievava", mozem si uplne zblizka cuchnut k otvorenej konzerve tuniaka a citim to, za 5 sekund nic. a to som uz 2+ mesiace od aktivnej fazy covidu. ten lekarnovy protilatkovy test som si zatial robil 2x, oba razy svietilo, ze protilatok viac jak sputnika v sarisskych michalanoch, ale taketo domace testy beriem s rezervou.
RTG karantena plati pre vsetkych - tak tomu rozumiem ja, ak je v domacnosti pozitivny clovek, je jedno ci si ty prekonal covid alebo si 2+ tyzdne zaockovay druhou davkou, pretoze sa nevie ako a ci covid prenasaju aj zaockovani ludia. ale necital som tieto vyhlasky uz dlho, takze mozno sa to zmenilo.