... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Nedeľa, 18. Apríla 2021, 12:35

zajtra sem prides napisat, ako si sa "zabaval" a smial, ale zjavne ti ide rozhodit dekel ty neurotik cholericky, zabudol si mu este napisat, ze ma prist do Poltara a vysvetlis mu to rucne, schopnost chapat suvislosti si uz preukazal ako nedostatocnu, tak skus zapracovat na tom sebaovladani, nikdy nevies, kedy niekomu napises, aby prisiel osobne..a on naozaj pride.

lolko111
Auto: BMW730D
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 18. Apríla 2021, 12:47

A čo sa týka toho skladu... jasne že to urobili Rusi. Mali tam sklady české firmy ktoré predávali zbrane po celom svete, čo Rusom evidentne nevoňalo a tak to poriešili po svojom. Vôbec to neschvaľujem a premňa zamňa nech tých agentov s diplomatickým pasom aj postrieľajú. Je mi to fuk. Ale ak si myslíš, že tvoji milovaní Američania nemajú tie svoje hnusné paprče v rovnakých sračkách a že nemajú agentov po všetkých ambasádach, tak potom nie si len sprostý, ale aj naivný.

lolko111
Auto: BMW730D
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 18. Apríla 2021, 12:50

boborjelotor napísal:
zajtra sem prides napisat, ako si sa "zabaval" a smial, ale zjavne ti ide rozhodit dekel ty neurotik cholericky, zabudol si mu este napisat, ze ma prist do Poltara a vysvetlis mu to rucne, schopnost chapat suvislosti si uz preukazal ako nedostatocnu, tak skus zapracovat na tom sebaovladani, nikdy nevies, kedy niekomu napises, aby prisiel osobne..a on naozaj pride.

Bobor, ty si taký istý imbecil ako RTG, takže tvoj debilný názor ma fakt nezaujíma...... chudák úbohý. Vlastne mi vás je aj ľúto. A ak by si si to s tým príchodom niekedy rozmyslel, tak zober kľudne aj toho drúka RTG....

starynovy
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 18. Apríla 2021, 13:55

Ačohentizmus v praxi.. mne je na kokote ačohentí, hovorime, ze su rusi pice. To je cele. Z historickeho hladiska konkretne nam USA len pomohlo a mohlo viac, nebyt spicenych rusov ktorí skokotili tento uz tak kokotsky narod 40 rocnou masazou tupych modzkov. Takze skutocne nechapem, na co vytahovat do debaty USA bad too kartu. Nikoho to nezaujima. Tu sa len picuje na rusko v nasom kontexte. Tak ako ma nezaujima zabijanie farmarov v juznej afrike negrami. Mame svojich problemov dost a narozdiel od mocenskych ambicii USA, ktore niesu ani na rovnakom kontinente, tie ruske su, za dverami.

starynovy

Pondelok, 19. Apríla 2021, 09:07

No uz minate uspory v kazdom obchode, ktory otvoril? :D Cely vikend boli tie bezne internety plne ludi, co sa zmenili v male deti pred vianocami, ako v pondelok pojdu roztocit vsetko co maju lebo otvaraju obchody. lol
Ale aj plne nasratych ludi, pretoze tie nove uvolnenia akosi nemaju hlavu ani patu. Bez testu do kostola ale do prirody s testom. A dalsie sprostosti ktore som uz zabudol.

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Pondelok, 19. Apríla 2021, 09:32

Test do prirody potrebujes ak si v ciernom okrese iba nie? Popravde som novu vyhlasku necital - ma 11 stran a nechce sa mi. Pozrel som si zhrnutie na ktoromsi denniku - co neznamena, ze to tam maju spravne, ale z mojho pohladu by bolo jednoduchsie vsetky vynimky zrusit a napisat, co presne je obmedzene. Bolo by to asi kratsie ako 10 stran kokotin.

starynovy

Pondelok, 19. Apríla 2021, 10:05

Po novom ziadny cierny okres nieje pokial viem. A to su vynimky bez testu, napr. cesta na duchovne radovanky. Cesta do prirody vo vynimkach nieje, cize logicky iba s testom a je jedno kde. Vynimka zostava na motanie sa kilometer od bydliska. Ale suhlasim, takto domotat to moze iba kokot. Este niesom uplne sprosty ale pride mi zvlastne aby som nad tym musel premyslat. To ma byt jasne ako digitalne hodinky, aj kokot odcita okamzite a presne.

RTG

Pondelok, 19. Apríla 2021, 10:15

Ano, ale precital som toto: Cesta do prírody a na individuálnu rekreáciu je možná aj medzi okresmi s podmienkou najviac sedemdňového negatívneho testu v prípade okresu vo štvrtom stupni varovania.
Inde: Slovensko sa totiž v rámci Covid automatu ocitlo v bordovej farbe a platí celonárodný III. stupeň varovania.

Takze podla mna nepotrebujes test do prirody, lebo to plati pre cierny okres a ten nemame - co sa zajtra moze zmenit.

Inak zaujimalo by ma, ci na potvrdenie o prekonani covidu staci aj test na protilatky, nevie niekto?

futy
Auto: C180w205

Pondelok, 19. Apríla 2021, 10:32

mne lekár dal potvrdenie o prekonaní covidu, ale ženin lekár jej potvrdenie nedal, že stačí posledný PCR pozit. test. O teste na protilátky nič nevravel.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

boborjelotor

Pondelok, 19. Apríla 2021, 10:33

pokial viem nestaci test na protilatky, pokial nemas aj potvrdenie, ze ti bol covid zisteny, tzn. pozitivny test (bud protokol z testu alebo SMS z toho NFHBHHJDIHJD skratku nikdy neviem), ja mam od lekara aj potvrdenie, aj v nemcine a anglictine, ale to by nemalo byt potrebne.
osobne nie som stotozneny hlavne s tym, ze ti prekonanie covidu dava "zelenu" na pol roka, lebo vacsina ludi, co prekonala covid tie protilatky zrejme uz po 3 mesiacoch ma na minime. ak to ma byt pol roka pre kazdeho s pozitivnym testom, potom uz mozu vsetky obmedzenia zrusit, pretoze to su stovky tisic ludi, ktori mozu behat pol roka bez testovania, a z nich to nebude malo ludi, co sa mozu opatovne nakazit a prenasat. je to bezzube a zbytocne. 3 mesiace a potom sa bud testuj alebo zaockuj alebo sa na to vyjebme a nechajme si to zit svojim zivotom, ludia co sa chcu zaockovat budu mat tu moznost, a ti co vysadili vitaminy nech si robia co chcu.

RTG

Pondelok, 19. Apríla 2021, 10:38

Mojej povedal lekar tiez, ze ako doklad sluzi ten jej pozitivny test a keby mal vypisovat papiere o prekonani covidu nerobi nic ine, ale ma len AG nie PCR. Ani mna poslat na PCR nechcel, ze mam ist na AG, tak mam 3 negativne testy, ale priznaky som mal.

boborjelotor

Pondelok, 19. Apríla 2021, 10:42

nuz bez toho nemas nic a vynimka na teba neplati.
staci aj AG pozitivny test.
cele to "na pcr ta objedna lekar" je tiez chujovina, oni maju instrukcie, aby ludi posialli najprv na Ag, aj ked ti vola clovek so vsetkymi priznakmi a doma uz ma pozitivneho s tazkym priebehom, ja som rodicov objednal cez portal a dosla im pozvanka na pcr do 2 dni. ja by som sa vobec nezaoberal tym, ze nech ma moj doktor objedna, 2 pcr testy uhradzaju poistovne do mesiaca, a zatial kazdy v mojom okoli, co sa objednaval cez portal sa na pcr dostal dost rychlo, ale to bolo v obdobi od februara, predtym to bolo asi komplikovanejsie.

futy
Auto: C180w205

Pondelok, 19. Apríla 2021, 10:45

veru je to dlho, poznám dosť po-covidov, čo sa do mesiaca- dvoch nakazili o5, mali síce ľahší priebeh ale mali. Lekár mi vravel, že má pacientov, čo sa po 3týždňoch v nemocnici dostali domov živý a pri odchode im robili PCR a pozit, tak šup 2týždne karanténa. Ja som bol na 8mi deň na PCR po pozit. antigéne, a neviem ako sa PCR vyhodnocuje, ale lekár mi potvrdil vysokú pozitivitu+ ďalšie 2týždne karanténa, ale teda ma piekol riadne ten covid, tak som mu veril.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

RTG

Pondelok, 19. Apríla 2021, 10:49

Hej, to som tiez zistil az na konci karanteny. Takze ak by som na PCR sa objednal este teraz a pravdepodobne by som vysiel pozitivne, tak skoncime na 2 tyzdne doma zase. Co mne nevadi, lenze to plati zase na vsetkych clenov domacnosti okrem polovicky tusim. Takze som sa na to vykaslal. Za rok neboli schopni vytvorit jednotne pravidla a postup.

boborjelotor

Pondelok, 19. Apríla 2021, 10:54

to nemusela byt "druha" nakaza ale stale povodna, mne ked volal z regionalneho oneho zdravotnictva chlap po zisteni pozitivneho testu tak mi hovoril, ze mi neodporuca ist na PCR test 4 tyzdne od toho prveho pozitivneho, lebo aj ked 2 tyzdne nebudem citit ziadne priznaky, tak PCR test odhali pritomnost virusu este velmi dlho, hoci uz nebudem infekcny. osobne si myslim, ze by mi PCR zistil pozitivitu mozno aj 6 tyzdnov po, lebo ja si mozem povedat, ze teraz je to mozno len druhy tyzden, co sa mi napr. nezahlienuju priedusky, nemam random zvysenu teplotu hlavne v noci. cuch stale nie je 100% OK, velmi rychlo "otupievava", mozem si uplne zblizka cuchnut k otvorenej konzerve tuniaka a citim to, za 5 sekund nic. a to som uz 2+ mesiace od aktivnej fazy covidu. ten lekarnovy protilatkovy test som si zatial robil 2x, oba razy svietilo, ze protilatok viac jak sputnika v sarisskych michalanoch, ale taketo domace testy beriem s rezervou.

RTG karantena plati pre vsetkych - tak tomu rozumiem ja, ak je v domacnosti pozitivny clovek, je jedno ci si ty prekonal covid alebo si 2+ tyzdne zaockovay druhou davkou, pretoze sa nevie ako a ci covid prenasaju aj zaockovani ludia. ale necital som tieto vyhlasky uz dlho, takze mozno sa to zmenilo.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 215 neregistrovaných