... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Re: Politika a ine sr*cky

Streda, 3. Marca 2021, 07:36

slovaci triedia odpad, mam dokaz.... este som nevidel mojho kamarata aby plastovu flasu jebol na zem vedla sklenej ....

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Streda, 3. Marca 2021, 08:04

Pondelok vsetko do modrej nadoby, utorok do zltej, atd?
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 3. Marca 2021, 08:04

Ja tu separaciu tiez vidim u nas celkom pekne fungovat. Pekne vo vsetkych nadobach je to, co ma byt..a komunal je vyrazne prazdnejsi ako byval po minule roki49
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

boborjelotor

Streda, 3. Marca 2021, 08:12

lenze ty byvas v hochstaplerskej ubytovni pre hokejistov na dochodku, choj sa prejst na Juh okolo Juzanky ako to vyzera pri smetakoch.

Abyssko

Streda, 3. Marca 2021, 08:15

zato u nas doma je zlte vrece ako v indi krava, ani len nadavat mu nemozem

RTG
Auto: BMW F900XR

Streda, 3. Marca 2021, 08:17

Tak u nas tiez dali kybliky sacky a pristavili male kontajnery na kuchynsky opad a olej. olej je ok, kuchynsky odpad budu bud musiet zacat zbierat castejsie alebo dovliect vecsie nadoby, lebo zacina to byt plne. Funguje to u nas ledva mesiac a ludia sa rychlo naucili. Uz zo 2x som o dal do smetiaka tak, ze kryt musel ostat otvoreny a dufal som, ze sa to nevysype. Ak to bude pokracovat ludia to zacnu znovu vyhadzovat do KO - lebo ked uz to so sebou vezmes, tak to domov nazad nedonesies.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Streda, 3. Marca 2021, 08:36

boborjelotor napísal:
polovica rodinnych domov si prihlasi odvoz odpadu raz za 2 tyzdne a vynasaju, v lepsom pripade, do kontajnerov na dialnicnych odpocivadlach, v horsom na sidliskach do cuzdich, v najhorsom do potoka za dedinou.
Raz za mesiac, vsetky. Ja stale platim smeti na sidlisku v DK ponevac tam mam bydlisko, minuly rok 22e. Tu sedliaci platia okolo 250 rocne za 12 kuponov, tj. 12x vývoz. A furt ti daky kokot tvrdi, ze zit na dedine je lacnejsie nez v bytovke. :D Samozrejme co aj okrajovo hori, palia v peciach aby sa ti ta popolnica plnila pomalsie. Rovnako raz za mesiac vyvazaju plasty a to je uz v cene, velky krok do predu, lebo plasty tiez horia ale zanasaju komin, tak žlté vrecia su rano plne pri ceste. Aj tak ale chore, nikto si tie zetony navyse nekupuje. Takze ak mas moc toho, co nehori tak to asi vozis kdesi po sidliskach. Geniálne, mna by nikdy nenapadlo hodit smeti kdesi okrem kosa, kedze pred bytovkou mas neobmedzeny kos. Na dedine ta od mala vedú k tomu, ze vyhodit do kosa v krajnom pripade.

boborjelotor

Streda, 3. Marca 2021, 08:49

chudak miliardar sa nechal voviest do omylu https://www.seznamzpravy.cz/clanek/mili ... ekl-145127

PKuncik
Auto: F07, N55

Streda, 3. Marca 2021, 09:15

Další svině z mnoha. A že prý když je majitel zubní kliniky a museli ho dokonce přemlouvat. Kurva to nevymyslíš.

PKuncik
Auto: F07, N55

Streda, 3. Marca 2021, 13:59

Už jsme v totální krizi. Pacienty posíláme do Germánie, není je kam dávat. Denně už jsme nad 16 tis. pozitiv. Začíná se povinně testovat zaměstnance ve firmách, odpírači testu půjdou snad ke zdi, kde se to v těch lidech vzalo? To je zlé, hodně zlé. Jo a Covidem prošlo už skoro 1.5 mil lidí. To jsou ti zjistění. Ti co se promořili sami, tak to bude o dost více.

Abyssko

Streda, 3. Marca 2021, 15:32

to matovic aby mal pri sebe doktora a bol uz rovno na pristroje napichany ked bude pozerat dneskajsie video od sulika, to budu statusy akych ani ja nejsem hoden

boborjelotor

Štvrtok, 4. Marca 2021, 09:58

co bolo bolo, terazky zas vyhral Matovic.

takze sputnik vratime, a Matovic bude najblizsich 10 rokov hovorit, ze Sulik a Remisova zabili desattisice slovakov, lebo ho donutili poslat vakcinu naspat.
je to vychcany chlapec, ale tlieskam, velice sikovny tah.

undy
Auto: Xxxxxx

Štvrtok, 4. Marca 2021, 10:07

To niekde píšu, že ho chce vrátiť, či len úvaha autora?

pablohablo

Štvrtok, 4. Marca 2021, 10:22

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 05:08, upravené celkom 1 krát.

boborjelotor

Štvrtok, 4. Marca 2021, 10:34

undy napísal:
To niekde píšu, že ho chce vrátiť, či len úvaha autora?
Matovic napisal na fejsbuky, ze Rusko mu same ponuklo, ze zmluvu na sputnik zrusi, ak to ma byt predmetom politickeho rozbroja v krajina, ze ine krajiny sa o to pobiju, a zmluvu zrusia bez sankcii.
matovic povedal, ze ked sulik a remisova povedia, ze to ma vratit, tak to vrati.

##edit
PONUKA, KTORÁ SA NEODMIETA
Včera neskoro večer som dostal od výrobcu vakcíny Sputnik V oficiálnu ponuku, že v situácii, keď má byť ich vakcína na Slovensku predmetom takej nenávisti, že koaliční partneri hrozia až rozpadom vlády, sú ochotní ešte dnes zrušiť celú zmluvu na zabezpečenie 2 000 000 vakcín. Bez akýchkoľvek sankcií voči Slovensku a s dovetkom, že 40 krajín, ktoré na Sputnik V čakajú, sa o vakcíny určené pre ľudí na Slovensku pobijú.
Osobne ich plne chápem, ak by som bol na ich mieste, tiež by mi bolo nepríjemné, ak by môj liek, ktorý zachraňuje životy, niekto zneužíval na politické zápasy. Tým dupľom, ak 40 iných krajín prosí o čím skoršie dodávky.
Tak poprosím kolegov, nech sa rýchlo (ešte dnes) vyjadria a nezávislé médiá, nech umožnia svojim čitateľom tiež vyjadriť názor.
Váš názor? Môj? Bola by to najväčšia chyba, akú by sme mohli spraviť. [color=#385898]#ZaZdravieAŽivoty
👊
[/color]
Naposledy upravil/-a boborjelotor v Štvrtok, 4. Marca 2021, 10:45, upravené celkom 1 krát.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 231 neregistrovaných