... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535
Kraj: Žilinský

Re: Politika a ine sr*cky

Štvrtok, 30. Januára 2020, 09:38

Ja som zvedavy ake kiskove pozemkove NEmafie kedy potvrdzoval nejaky sud..

Napster050
Auto: G30, E92, 1000MB
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 30. Januára 2020, 10:47

to je jedno, šak všetci vieme kto tieto voľby vy-hrá s fiktívnymi 12%

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 30. Januára 2020, 13:03

„Volá sa Pegas. Rozmýšľam, že ju premenujem na VRATKA. Chalani, čo robili so Slotom nástenkový tender, mali loď NASTENKA,“ písal Marian Kočner Norbertovi Bödörovi o svojej jachte v lete 2017

a este lepsi bizarik na dnes

Len pred dvoma týždňami Pellegriniho vláda schválila strop na výdavky v roku 2020 a už ich stihla navýšiť o takmer 50 miliónov eur.

Približne polovica sumy má ísť na navýšenie ceny za Kmotríkov futbalový štadión, ktorý chce vláda odkúpiť.

hned sa mi to danove priznanie dnes vyplna v lepsej nalade.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 30. Januára 2020, 13:26

Priority, futbal musi byt aj keby fotra vesali.

boborjelotor

Štvrtok, 30. Januára 2020, 13:43

nikoho v tom narodnm ojebe nezaujima futbal. uz ked to stavali a ten strapaty stary kokot hovoril, ze len na sietovu kabelaz minuli 7 milionov eur (prosimpekne dopice tolko neminuli na sietovu infrastrukturu v CERNe) som cakal, ze sa ozve aspon nejaky okresny prokurator, ze chlapci nejebe vam, podme spravit audit.
ale tak budu mat kam zelene nalepky chodit hajlovat no...

starynovy

Štvrtok, 30. Januára 2020, 14:45

Vazne nezaujima!? :(

Tvoj prehlad v ojeboch nemam, to pocujem teraz. 7 milionov :D Na štadióne pojebanom.. Co tam je akoze sieťované okrem tak 10 PC a dakej tabule/kamier, kokotin. Ale ze ma to este prekvapuje. Medzitym sa tu jebes za dake drobne, liter sem tam.. Hin daky kokot skrcil mega len tak. Zacinam byt "flustrovany", vyriesi tieto problemy mgr. Magian? Zvazujem volbu uz.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 30. Januára 2020, 15:12

ja som sa najviac bavil na travniku, slovensky zo zahoria nie (aj ked je top aj pre taku barcelonu . . . ) tak dovezu z holandska, dojebe sa a nakoniec daju predsa novy travnik zo zahoria
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

starynovy

Štvrtok, 30. Januára 2020, 15:37

Viete ako, neplatis to zo svojho.. Jebes na to, za poslednych 30 rokov sli do basy za uradnicke preslapy 2 ľudia pokial viem. Daky kokotkovia z SNS za nastenky. Na to, ze tu je safarenie a korupcia ako v Zimbabwe, je to zalostne malo. Premenene na pocet uradnikov je sanca, ze pojdes sediet 0.000 nic do pici. Tak sa spokojne safari a dalej bude. Hmotna zodpovednost pre statnych uradnikov a i. zamestnancov je akurat tak zbozny sen, fatamorgana slusnych poctivo pracujucich ludi. Pretože ti taku zodpovednosť maju, dojebes tak platis a pripadne aj letis.

boborjelotor

Piatok, 31. Januára 2020, 08:24

ten oranzovy 6x skrachovany urofil dokaze este vzdy prekvapit https://www.reuters.com/article/us-usa-trump-landmines/trump-administration-to-upend-obama-era-restrictions-on-landmines-sources-idUSKBN1ZT376

zacat znova vyrobu naslapnych min, to by snad uz ani Assad s Putinom nerobili...

starynovy

Piatok, 31. Januára 2020, 10:29

A single anti-personnel mine was used in Afghanistan in 2002. Kde ju dali? :D

tom6667

Piatok, 31. Januára 2020, 20:18

Trumpovi uteká čas , evidentne chce po sebe zanechať nejakú legacy, niečo čím by sa na rozdiel od jeho nemastnych predchodcov zapísal do dejín ...inak ten izraelsko-palestínsky spor už minuly týždeň vyriešil či potrebuje ešte pár dni ?

boborjelotor

Piatok, 31. Januára 2020, 20:40

on by potreboval par dni aj na to aby nasiel Izrael na mape. Globus sveta sa mu zdal moc velky, tak si vypytal mensi, globus europy.
Ked ten primitiv ani len netusil, ze Portoriko je USA teritorium, ked po hurikane zostali bez vody a elektriny tak im laskavo odkazal, ze on im ziadnu pomoc neposle,lebo musi setrit a posielat pomoc len do teritorii spriaznenych s USA.
Velmi dobry je ten dokument 4 dielny o trumpovi na netflixe, on bol tak proste vychovavany od malicka jeho tatkom, on to ale dotiahol do obludnych rozmerov, celkom pekne boli zabery na jeho tatka ked otvaral kasina v Atlantic city a jeho tatko nanho pozeral v nemom uzase, ze musi jebat synu, musi jebat. On je cisty Kocner ale v obludnych rozmeroch. A uplne s prehladom vyhra aj druhe volby, MAGA capiciarov je tam stale dost, a hlavne sa nezmenil volebny system volitelov, pretoze ak by volby prezidenta odrazali naozaj pomer hlasov obcanov tak nevyhra ani tie prve.

tom6667

Piatok, 31. Januára 2020, 20:52

Verím že tie necelé 4 roky stačilo aj cervenokrkym aby ho spoznali lepšie a nenechali sa druhýkrát takto na hulvata o.evat ...ale vidím že mám značne medzery v netflixe, musím pozrieť toho starého pomaranča niektorý víkend

boborjelotor

Piatok, 31. Januára 2020, 20:57

to sa ale naozaj oplati, je to dobry dokument.

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Sobota, 1. Februára 2020, 00:13

Po The Game changers by som sa asi nejakeho " dokumentu" od Netflixu celkom aj bal..
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 236 neregistrovaných