... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Re: Policajné radary a hliadky

Streda, 29. Septembra 2010, 20:54

chefino napísal:
Jój, vedieť tak programovať, napíšem ju aj sám a ješte vydělám :evil:

no, len by si si najprv musel kupit licenciu u applu, aby ti zverejnili zdrojak, pak by si im aplikaciu musel poslat na schvalenie a az pak by isla na appstore ... a Apple plati programatorom za aplikaciu 20-40% podiel sa mi zda, cize z tych 5 € by si si moc neuzil :D (nebrat ako flame alebo nieco podobne, len taka info pre vseobecnu znalost:) )

Peter92, ako sa v tom Trapsteri aktualizuju informacie? btw zacinam sa rypat v androide, keby niekto chcel nieco naprogramovat staci povedat :lol:
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Streda, 29. Septembra 2010, 22:05

Killo napísal:
no, len by si si najprv musel kupit licenciu u applu, aby ti zverejnili zdrojak, pak by si im aplikaciu musel poslat na schvalenie a az pak by isla na appstore ... a Apple plati programatorom za aplikaciu 20-40% podiel sa mi zda, cize z tych 5 € by si si moc neuzil :D (nebrat ako flame alebo nieco podobne, len taka info pre vseobecnu znalost:) )

Peter92, ako sa v tom Trapsteri aktualizuju informacie? btw zacinam sa rypat v androide, keby niekto chcel nieco naprogramovat staci povedat :lol:

no preto je applestore na hovno a v tomto je market od androidu ovela lepsi a perspektivnejsi,pretoze HTC pravidelne uvolnuje zdrojak...
vies co, este som to nevycihal ako to tam ide lebo tam mam akoze aj info o rdaroch z augusta a tak...musim na to kapnut a dam vediet
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

chefino
Auto: E60 530xd LCI

Streda, 29. Septembra 2010, 22:07

Killo napísal:

Aspoň jeden google search v rámci domácej úlohy si si mohol spraviť prv než tu mätieš ľudí:

http://developer.apple.com/programs/ios/distribute.html

Pre lenivých, developerom ide 70%. A áno, predstavte si, servery AppStore treba tiež z niečoho platiť :wink:
A že je tok aplikácií na AppStore kontrolovaný je len dobre. Aspoň človek nemusí mať strach pri každej jednej, či to nie je nejaký zabalený vírus alebo iné svinstvo.

[flame]
A ešte jedna zaujimavá štatistika, aké sú všetky AndroidMarkety úspešné a AppStore nahovno:

http://justanotheriphoneblog.com/wordpress/general/recommended-infographic-on-how-popular-iphone-really-is
:bmwball: :twisted:

[/flame]

cobra11

Štvrtok, 30. Septembra 2010, 15:25

tesit sme sa mohli akurat 1 den...

http://natankuj.sme.sk/c/5571928/polici ... robne.html

taketo informacie si moze strcit
merat budu tak ako merali doteraz, vzdy si najdu naku vyhovorku napr. ze stali mimo cesty aby si nastavili meraci pristroj alebo ako v BA za protihlokovou stenou alebo vyjazdom na pristavny most povedia ze je to miesto dostatocne viditelne...ano, pre auta pripajajuce sa na dialnicu.
alebo sa postav ia za zakrutu kedy uz vodic nestihne zareagovat.

JEBAT! TREBA KUPIT RUSICKU :-"

F!z:k
Auto: E36, E32

Štvrtok, 30. Septembra 2010, 15:39

cobra11 napísal:

Alebo vyrobit :D zlozitejsie je to ale na ramery..
Preco je havran ako pisaci stol?
Obrázok
Obrázok

chefino

Štvrtok, 30. Septembra 2010, 15:41

No stále by malo platiť po novom, že ťa zastavia len ak porušíš zákon (tak ako je to napr. v Rakúsku), teda nebudú ťa buzerovať len tak a potom Ti hľadať frcáky a nožnice v lekárničke a pozerať na šírku gúm. Aspoň tak to pôvodne Spišiak prezentoval.

Patricius
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 30. Septembra 2010, 17:03

chefino napísal:
No stále by malo platiť po novom, že ťa zastavia len ak porušíš zákon (tak ako je to napr. v Rakúsku), ....

a zazvonil zvonec a rozprávky je koniec :-k
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

Peter92

Štvrtok, 30. Septembra 2010, 18:27

cobra11 napísal:
.

aj tak bude...a ak ma zastavia nejaki krickari tak im rovno poviem, no chlapci, vidim to tak, date mi pokutu a ja vas nahlasim alebo to nechame tak \:D/ :mrgreen:
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Piatok, 1. Októbra 2010, 11:35

Podrobné informácie sa však polícia následne rozhodla obmedziť. Vodiči sa už nedozvedia presný čas a miesto merania rýchlosti.

takze ako keby to ani nepisali ](*,)
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Piatok, 1. Októbra 2010, 20:24

chefino napísal:

[flame]
A ešte jedna zaujimavá štatistika, aké sú všetky AndroidMarkety úspešné a AppStore nahovno:
http://justanotheriphoneblog.com/wordpress/general/recommended-infographic-on-how-popular-iphone-really-is
:bmwball: :twisted: [/flame]

ok tak je to 70%, v tom mas pravdu... k tej kontrole, mozno sa dockate aj vy Eset balicka niekedy :)

a ten "flame" link co si poslal, to snaad tomu ani sam neveris :lol: :lol: ak ano, tak tym padom povazujem za bezpredmetne bavit sa nadelej s tebou :) jo a pockaj, idem si vytvorit stranku, kde supnem mudry graf ze 99.9 % telefonov na svete ma droida, a budem sa z toho tesit :)
ja som ti len napisal ako to je s programovanim aplikaci na tieto 2 platformy. ale ty ako typicky apple user si samozrejme nemozes priznat ze vsetko ma svoje vyhody a nevyhody, apple proste kraluje vo vsetkom:) dufam ze dalsi IPHONE 5GSX ultra turbo bude stat aspon 5000€, nech sa jablcko na takych ako si ty dobre nabali :)
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

pepo286

Piatok, 1. Októbra 2010, 20:28

Killo napísal:
ok tak je to 70%, v tom mas pravdu... k tej kontrole, mozno sa dockate aj vy Eset balicka niekedy :)

a ten "flame" link co si poslal, to snaad tomu ani sam neveris :lol: :lol: ak ano, tak tym padom povazujem za bezpredmetne bavit sa nadelej s tebou :) jo a pockaj, idem si vytvorit stranku, kde supnem mudry graf ze 99.9 % telefonov na svete ma droida, a budem sa z toho tesit :)
ja som ti len napisal ako to je s programovanim aplikaci na tieto 2 platformy. ale ty ako typicky apple user si samozrejme nemozes priznat ze vsetko ma svoje vyhody a nevyhody, apple proste kraluje vo vsetkom:) dufam ze dalsi IPHONE 5GSX ultra turbo bude stat aspon 5000€, nech sa jablcko na takych ako si ty dobre nabali :)

=D> =D> =D> ...

.. a ja si idem spravit stranku s grafom kde bude 105% ludi pouzivat Windows Mobile :mrgreen: 8)
E46 320D Touring 100kW (2001)

chefino

Piatok, 1. Októbra 2010, 20:52

Hej, takú stránku má aj Gartner odkiaľ čerpala tá štatistika, každopádne je to nepodstatné. Mňa ten iPhone stál presne 0€ lebo ho mám od firmy \:D/ Keby nebol, tak si ho kúpim, ja, čistý (a spokojný) apple user :mrgreen: 8)

Peter92

Piatok, 1. Októbra 2010, 21:18

minule bola statistika podla ktorej najviac stupa android a do 2014 by mal byt aj prvy, tak uvidime, v kazdom pripade, sranda, ze na tieto statistiky mi appleci odpovedaju vzdy nejakymi fejk strankami :D
no ale k teme, zatial to vyzera dost bieda...viac informacii ziskam z radia, snad to este prespekuluju a budu zase poctivo hlasit

barabas
Kraj: Žilinský

Pondelok, 4. Októbra 2010, 06:17

mozno niekoho zaujme co maju teraz namontovane, system polcam(nizsie) - http://motoride.sk/?ID=3352
http://www.bezpokut.sk/web/index.php?op ... &Itemid=48
http://www.pol-cam.com/

http://www.youtube.com/watch?v=j4SjQFGgxYk

VW Passat FSI 3,2 V6 slivkovomodrý
VW Passat FSI 3,2 V6 čierny
VW Passat R36 tmavomodrý
VW Passat R36 čierny
Mercedes C strieborný (zevraj AMG)
Mozno Modra M5

cize davat bacha ;)

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Pondelok, 4. Októbra 2010, 06:30

Moja skusenost zo soboty. V BB ma zastavili, kontrola, vsetky papiere + certifikaty od folii a tak.
K tomu len tri veci:
1. To, ze ma ide zastavit som videl asi z 800 metrov (kto vie ako je vyjazd z BB na Donovaly, tak a 4-prudovke ako je Slovnaft)
2. Policajti maximalne slusni, korektni.
3. A mal som US DRL a nemali ani naznak toho, aby ma sli buzerovat.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 250 neregistrovaných