... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
chefino napísal:Jój, vedieť tak programovať, napíšem ju aj sám a ješte vydělám
Killo napísal:no, len by si si najprv musel kupit licenciu u applu, aby ti zverejnili zdrojak, pak by si im aplikaciu musel poslat na schvalenie a az pak by isla na appstore ... a Apple plati programatorom za aplikaciu 20-40% podiel sa mi zda, cize z tych 5 € by si si moc neuzil(nebrat ako flame alebo nieco podobne, len taka info pre vseobecnu znalost:) )
Peter92, ako sa v tom Trapsteri aktualizuju informacie? btw zacinam sa rypat v androide, keby niekto chcel nieco naprogramovat staci povedat
Killo napísal:no, len by si si najprv musel kupit licenciu u applu, aby ti zverejnili zdrojak, pak by si im aplikaciu musel poslat na schvalenie a az pak by isla na appstore ... a Apple plati programatorom za aplikaciu 20-40% podiel sa mi zda, cize z tych 5 € by si si moc neuzil(nebrat ako flame alebo nieco podobne, len taka info pre vseobecnu znalost:) )
Peter92, ako sa v tom Trapsteri aktualizuju informacie? btw zacinam sa rypat v androide, keby niekto chcel nieco naprogramovat staci povedat
cobra11 napísal:
JEBAT! TREBA KUPIT RUSICKU
chefino napísal:No stále by malo platiť po novom, že ťa zastavia len ak porušíš zákon (tak ako je to napr. v Rakúsku), ....
cobra11 napísal:.
JEBAT! TREBA KUPIT RUSICKU
Podrobné informácie sa však polícia následne rozhodla obmedziť. Vodiči sa už nedozvedia presný čas a miesto merania rýchlosti.
chefino napísal:
[flame]
A ešte jedna zaujimavá štatistika, aké sú všetky AndroidMarkety úspešné a AppStore nahovno:
http://justanotheriphoneblog.com/wordpress/general/recommended-infographic-on-how-popular-iphone-really-is
![]()
[/flame]
Killo napísal:ok tak je to 70%, v tom mas pravdu... k tej kontrole, mozno sa dockate aj vy Eset balicka niekedy :)
a ten "flame" link co si poslal, to snaad tomu ani sam neveris![]()
ak ano, tak tym padom povazujem za bezpredmetne bavit sa nadelej s tebou :) jo a pockaj, idem si vytvorit stranku, kde supnem mudry graf ze 99.9 % telefonov na svete ma droida, a budem sa z toho tesit :)
ja som ti len napisal ako to je s programovanim aplikaci na tieto 2 platformy. ale ty ako typicky apple user si samozrejme nemozes priznat ze vsetko ma svoje vyhody a nevyhody, apple proste kraluje vo vsetkom:) dufam ze dalsi IPHONE 5GSX ultra turbo bude stat aspon 5000€, nech sa jablcko na takych ako si ty dobre nabali :)